|

Heii:* Dau funda` si punctee` pentru cei care ma ajutabatting eyelashes

Deci`mai nou. vb cu un baiat pe mess`thinking are 18 ani.

Ne.am cunoscut pe facebook.` suntem din acelasi oras. iar el a facut anul acesta revelionul cu niste prieteni dl mine de la tara.

Pana acum numai el m. a bagat in seama pe mess.si sincer mie mi. e cam rusine sa'l intrebare >ceva:".

Daca ma bag in seama cu el` nu prea o sa am ce sa-i zic.'Buna. ce faci; d' iar el o sa raspunda 'Buna bine `tu'laughing

Cand incepe el.`parca e alta trebuielaughing

pana acum am vb de vreo 3 ori pe mess.thinking dar au fost conversatii` lungithinking si chiar amuzante:d.

SI daca` se poate sa-mi dati si mie un sfathappy

Cum sa ma bag in vorba cu el. ce sa. i zicwhistling

Si va rog fara jigniribatting eyelashes

P. S.` nu stiu daca are prietenabatting eyelashes. si nu stiu` ce sa cred. avand in vedere ca ma baga in seama.` eu avand(l.am folosit cam de multe orilaughing) doar 15 ani.

1 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Pai avand in vedere ca ati vorbit numai de 3 ori cred ca sunt zeci de lucruri despre care nu ati vorbit. Ati putea vorbii de exemplu despre ce va pasioneaza. Atunci cand iti place ceva iti cam face placere sa-i povestesti cuiva cat esti de priceput la acel lucru`sau cat e de interesant`chatterbox Ati putea vorbii si despre ce nu va place astfel va cunoasteti si mai bine. Si daca zici ca atunci cand incepi tu o conversatie e mai monotona zicand doar``Buna ce faci?`` Iar el``Bine tuu`?`` Ai putea sa zici asa sub forma de gluma cum de nu mi-ai mai zis nimic si dupa sa zici ca si tu ai fi vrut sa vorbesti cu el doar ca nu prea ai avut ce sa-i zici. Dar totusi ai vrea pentru ca iti place sa vorbesti fiind amuzant. [Ai zis ca fostele conversatiiie erau amuzante]. + Ca daca ii zici ca ai vrut sa vorbesti cu el nu este un lucru rau. Adica ce ar putea fi rau in a recunoaste ce ai vrea sa faci si nu te sfii chiar daca e mai mare decat tine. Succes `:* La cat mai multe conversatiii`happy.>big grin

1 răspuns: