|

Hey, de cand am intrat pe acest site am vrut sa pun intrebarea asta, dar m-am abtinut...crying

Deci, e la mine in sat un baiat de care imi plc "putin" big grin, la fel si prietenei mele cele mai bune. Eu am venit dintr-un oras' aici la bunici, ei se cun de mici, erau cei mai buni prieteni. eu nu o suportam pe ea, dar ea mi-a zis un secret"ca il place pe D" iar eu am strigat in gura mare, a auzit toata lumea si inclusiv el, asta s-a intamplat acum 5 ani... e deja trecuta. De atunci ei nu prea se mai inteleg, s-au distantat. Anul asta mie a inceput sa imi placa de el, iar prietenei mele ink nu "ii disparuse"dragostea de mik...

Defiecare data cand ne vede, sau ma vede(nu stiu' sigur) nu da ochii cu noi, isi apleaca capul, sau se uita alt-undeva. Eu era (sunt) sigura ca are ceva cu mine...desi multa lume zice ca ne potrivim, adica asa este, avem o gramada de lucruri in comun, parca e varianta mea masculina laughing. Nu vb niciodata, desi avem despre ce...eu is mai retrasa, mai timida bine zis, si el la fel, nu ar face primul pas "spre o discutie" nici daca il omori.

Deci.intrebarea mea este :ce parere aveti?

si :Credeti ca are ceva cu mine?

daca cineva este dispus sa imi asculte "povestile ed adormit copii" imi trm un msg privat :d

FUNDA :*:*:* VOTURI :*:*:*

1 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Pai cred ca baiatu s-a suparat pentru ca l-ai facut 'de ras' nu cred ca a trebuit sa strigi si tu in gura mare pentru ca gandeste-te un pic ca prieteni fetei si al baiatului tot iar tachina si nu cred ca are ceva cu tine numa nu cred ca eu plc faza cu tipatul tau.

1 răspuns: