|

Hey, eu sunt emo si nu le pot spune parintilor mei sau cuiva apropiat pentru ca ei nu ma inteleg si nu stiu ce sa fac.adica e f greu pentru mine pentru ca nu pot vb cu nimeni, copii de la scl ma cred o ciudata si cei din jurul meu ma resping.pls Aajutati'ma.

7 Raportează Evaluează
7 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| a răspuns:

Dupa cum vad dupa raspunsuri se vede ca lumea are o mentalitate cam inchisa.Emo nu inseamna neaparat sa fi negativ sau sa vrei sa mori! Este un stil de viata in care persoanele mai timide se regasesc.O persoana emo nu e ciudata, din contra mi se par mult mai maturi decat altii.Lumea se pregateste imediat sa arate cu degetul aspectul unei persoane fara sa se gandeasca prin ce trece persoana aceea.Emo este un stil impotriva ipocriziei a societatii asteia bazate numai pe aparente.Eu nu sunt emo dar am prieteni care sunt si pot sa spun ca sunt persoane care au o alta viziune a lumii, admira orice mic lucru pe care altii il ignora si iubesc viata mai mult decat noi.Dar lumea judeca fara sa stie(ca si in raspunsurile de aici).Eu zic ca tu sa fii tu insuti si nu te schimba doar pentru placerea altora.La varsta adolescentii e normal sa nu te intelegi cu parintii,la toti s-au intamplat.Ei au o alta viziune,alta mentalitate cauzata de mediul inconjurator unde au trait,deci nu te astepta ca ei sa inteleaga ceea ce vrei sa fi tu. Oricum emo e un si un stil estetic deci e un pic ciudat ca nu si-au dat seama.Tu la scoala incearca sa fi tu cu ceilalti, sa te deschizi la convorbiri, si cele mai banale.Si asa nu ai nimic de pierdut pentru ca nu trebuie sa te intereseze parerea altora.
Be yourself because it*s your life!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Incearca in primul rand sa-ti faci prieteni adevarati ( sigur vei gasi u pe cineva care sa te placa asa cum esti tuwinking ). Incearca sa fi mai optimista, sa vezi partile bune din viata ta! Chiar daca treci prin momente mai grele, nu trebuie imediat sa zici ca viata e nasola. Viata, cu bune, cu rele, trebuie traita din plin si cu un zambet optimist pe fata! In legatura cu parintii, incearca sa petreci mai mult timp cu ei, sa fii si u mai buna si ai sa vezi ca iti vor asculta tot ce ai pe suflet.
P.S. don`t be emo, be cool, be happy!winking

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ramai emo. nu stiu ce sa mai zic. cauta si u altundeva pe net tongue

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Esti emo si nu le poti spune parintilor tai? laughing sa fii emo nu inseamna sa te gandesti ca vai sunt emo si poate ceilalti ma cred o ciudata, emo e stil de viata, cum te imbraci, muzica, tot, nu ca vai tu te crezi emo, nu ma intelege gresit n-am nimic cu tine, da hotarastete daca esti emo(nu prea cred) toata lumea siar da seama, nu crezi? si daca te crezi tu emo... si apropo avril nu prea e in stilul emo

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

E greu sa le zici printilor... mai ales cand ei vor sa fi copilul perfect... daca iti faci curaj si le zici ai grija sa nu fi dezamagita, adica sa-ti raspunda cu o replica: ce ai innebunit? cum sa fi tu asa? explica`le ca asta esti. ca asta simti si ca nu vor putea sa te schimbe. si ceilalti nu au de ce sa te considere o ciudata. adica oamenii sunt diferiti, poate si ei sunt foarte ciudati pentru tine. incearca sa-ti faci prietenii care te accepta, care te sfatuiesc, care iti dau incredere in tine si care nu iti pun eticheta inainte sa te cunoasca cu adevarat.
Sper ca te-am ajutat big grin

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Pai te mira ca te resping prieteni? Daca esti emo! Nu tio spun in nume de rau dar emo chiar sun ciudati se candesc doar la morti si sa se sinucida (aia sunt cei mai gravi).Mai bine duthe la pshiholog ca sa scapi de chestia asta.
Ca nici tu daca erai normala nu erai prietena cu un EMO

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează