| denydavid10 a întrebat:

Hey TPU! Sunt in clasa a 8-a si de ceva vreme incoace mi-a venit o idee. Dupa ce terminam noi clasa a 8-a diriginta noastra vrea sa plece, iar noi nu vrem asta, deoarece daca ea pleaca, scoala noastra se duce de rapa. Directorul nostru este un incapabil iar scoala noastra are din ce in ce mai putini copii. Mi-e frica ca dupa ce pleaca diriginta noastra, scoala va fi demolata. Asa ca m-am gandit sa organizez o petitie in care sa o fac pe diriginta noastra sa devina directoarea scolii. Este singura sansa ca scoala noastra sa intre din nou pe linia de plutire. Am uitat sa mentionez ca diriginta noastra isi doreste sa devina directoare, dar nu poate sa spuna nimic in fata directorului care sta toata ziua la bar. Va fi dificil pentru ca directorul este de multi ani director la scoala noastra. Va rog spuneti-mi parerea voastra. Accept sfaturi orice. Credeti ca ideea mea este buna pentru a-mi salva scoala?

Răspuns Câştigător
| Matei_Andreea_1998 a răspuns:

Imi place initiativa ta, te sustin si te pup :*

9 răspunsuri:
| michelia a răspuns:

Pina una alta este induiosatoare de-a dreptul ideea ta.
Faptul ca te gindesti ce lasi in urma in localitatea ta dupa ce termini acum scoala este salutar si ma face sa te aplaud. Intrebarea ta ar trebui sa faca subiectul unui articol de ziar macar, pentru ceea ce inseamna spirit civic, interes si implicare.
Tu poti sa faci petitia dar trebuie sa sensibilizezi si adultii si autoritatile din satul/comuna ta.
Scolile au acum dubla subordonare: si fata de Ministerul Invatamintului si fata de primariile locale. Si daca directorul tau sta mai mult la bar, sper ca nu deapana povesti acolo cu primarul.
Numirea directorului unei scoli se face de catre Inspectoratul scolar judetean doar. In final, acolo trebuie sa ajunga petitia ta. Repet, si cu sprijinul autoritatilor din comuna. Directorul are deja vechime, poate e si putin sustinut la Inspectorat, isi poate pleda cauza de pe alta pozitie.Nu va fi o lupta egala daca nu ai decit sustinerea colegilor tai.
Atentie cind formulezi petitia ce argumente aduci in privinta schimbarii conducerii. Ele trebuie sa fie solide, probabile, serioase si fara drept de apel.
Succes!

| denydavid10 explică (pentru michelia):

Iti multumesc pentru sustinere si pentru sfaturi!

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Sa se bage in politica...

| StephyMonster a răspuns:

Da,fa.Cred ca se va bucura foarte mult.Dar ea vrea sa plece de la scoala fiindca nu sunt destui elevi sau vrea sa plece in strainatate, etc?

| denydavid10 explică (pentru StephyMonster):

Diriginta noastra e constienta de faptul ca suntem putini copii, iar cu acest director lucrurile vor deveni din ce in ce mai urate. De aceea doreste sa se mute la o alta scoala, crede ca scoala noastra nu mai are nicio sansa. Iar acest lucru m-a determinat sa organizez petitia. Si apropo iti multumesc pentru sustinere happy

| StephyMonster a răspuns (pentru denydavid10):

Aa.Atunci da, când va vedea că o susțin atâția, poate are șanse ca directoare și școala se va îmbunătăți.Baftă!

| xDariuss a răspuns:

Din cate stiu eu, o ' Petitie online ' NICIODATA nu a adus rezultate, in sensul ca mai bine te duci si faci galagie la scoala, pui afise etc.
Totusi este de apreciat initiativa ta, mult succes!

| Tyna_Maria_1990 a răspuns:

Da!
Eu nici nu ma gandeam la asa ceva... e o idee super!
Bine, eu am 12 ani, nu am idei asa de bune ca ale tale...
Dar te sfatuiesc sa convingi mai multi colegi in legatura cu petitia...
Sper sa te ajute sfatul meu!
Succes!

| denydavid10 explică (pentru Tyna_Maria_1990):

Iti multumesc pentru sustinere si pentru sfat! Apreciez