| Sports a întrebat:

Dau funda urgent.

Salut sunt in clasa a 9, am fost repartizat dupa examen la matematica-informatica si in acest semestru m-am mutat la alt liceu pe stiinte sociale.Problema e ca nu prea imi place in acest liceu si vreau sa ma reintorc in vara la liceul de unde am plecat, pe stiinte sociale.Stiu ca nu voi mai da diferenta insa nu stiu ce vor zice parintii mei si directoarea de acolo, oare o sa ma accepte inapoi. Chiar regret acest transfer crying voi ce ma sfatuiti sa fac? Imi vine sa ma dau cu capul de pereti crying

Mentionez ca in clasa in care vreau sa ma mut sunt deja 30 in clasa si nu cred ca o sa mai plece cineva, am auzit ca maximul de elevi este 32, este adevarat?

Diriginta de aici este foarte rea... regret acest transfer...parca nu mai am chef de nimic crying

Directoarea liceului la care vreau sa ma intorc a spus cand eram pe mate-info ca o sa ma transfere la clasa de stiinte sociale si eu m-am grabit si am ales alt liceu crying... sper sa ma accepte inapoi.

Tata o cunoaste foarte bine pe directoare si aceasta cu greu mi-a dat drumul deoarece tine la elevii scolii. Conteaza si media de admitere? O am putin mai mica ca a ultimului de acolo dar si aici am avut-o si am intrat crying

1 răspuns:
| BassHunter13 a răspuns:

Daca exista un loc liber sunt obligati sa te accepte! Daca ii full din pacate trebuie sa stai pana in vara.Dar nici de 1 sapt nu a inceput scoala! Poate de adaptezi! Succes!