|

Ma simt superioara cand stau cu oameni, urat spus, din anumite puncte inferiori mie. Si imi place pe moment pentru ca eu sunt persoana care aduce in discutie lucruri interesante. Dar in acelasi timp ma simt exteriorizata pentru ca ei nu ma inteleg sau nu vor sa priveasca mai in adancime. Pe de alta parte, cand stau cu oameni sau grupuri de prieteni cam la nivelul meu sau superiori, dpdv al situatiei financiare, al notelor, al hobby-urilor, ma simt super naspa ca ma gandesc ca nu o sa ajung niciodata ca ei si plang si ma indepartez de toti. Ce as putea face ca sa stau cu cei mai buni ca mine, fara sa mai am sentimentul asta de esec?

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

La cum ii vezi pe majoritatea inferiori tie, nici nu ma mira ca te exteriorizezi. Esti cu nasul pe sus. Incearca sa revii pe pamant daca vrei sa ai prieteni. Daca o tii asa, nu vei avea pe nimeni langa tine cand vei avea nevoie.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Pacat ca nu suntem in america ca ai putea rezolva usor problema si ai aparea si la tv, dar asa suntem in ro si e bine sa nu te consideri superioara nici inferioara, mereu cineva mai bun ca altcineva

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Daca te simti frustrata ca nu esti la nivelul lor, ai doar 2 optiuni: - sa-ti plangi de mila si sa ajungi sa te ascunzi prin unghere, de teama si rusine ca nu esti la nivelul lor ori,
- sa iei taurul de corne si sa schimbi situatia asta, in favoarea ta. Am sa-ti explic cum!
Oamenii ambitiosi ajung departe!
Daca vrei sa te simti superioara din toate punctele de vede, atunci pune mana azi pe carte si invata pe rupte.
Maine vei ajunge cunoscuta in toata scoala ca fiind un copil foarte bun la invatatura. Curand ajungi pe la olimpiade nationale si internationale si ulterior ti se deschid oportunitati de care doar ai auzit, precum Universitati ca Yale sau Havard care ofera burse gratuite pe perioada studiilor universitare la ei, daca esti olimpic international la ceva.
Vrei sa ajungi acolo?
Vrei ca lumea sa-ti fie la picioare?
Poti! Invata pe rupte azi, ca maine sa ajungi cineva de invidiat, cineva superior, asa cum te crezi azi, cand stai printre prosti, sau sa fim mai blanzi, sa spunem ca nu-s tocmai superiori tie, dar maine, ai putea fii superioara, sintidnu-te confortabili printre "destepti", doar daca esti ambitioasa si faci ce trebuie azi!
Uite aici povesti adevarate, despre copii cu adevarat ambitiosi, care au dorit sa arate lumii ca sunt destepti si pot ajunge pe culmi de succes:
http://www.zf.ro/......me-6538098
https://:///......in-america
http://www.capital.ro/cum-poti-ajunge-sa-studiezi-la-harvard-133146.html

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Traiesc in comparatie cu exteriorul(variantele altor oameni)inloc sa te raportezi la interior(evoluția ta).
Esti intr o concurență continua cu cei din jurul tau care nu fac altceva decât să ti fie oglinzi. Cum adică? Faptul că te simti bine sau nașpa arata reflecția ta prin existența lor. Asta se numeste narcisism. Este o tulburare de personalitate. Multi adolescenți au asta cat si altele. Sunt cazuri care s au schimbat la maturitate sau care au continuat să rămână asa, trăind în iluzia ca lumea este in ei, ceea ce nu e tocmai adevărat, pentru ca mai intai suntem noi in lume.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează