|

Melodia asta ma face sa plang(imi place foarte mult) pentru ca in ea este exact ce simt acum pentru prietenele mele

http://www.youtube.com/watch?v=GZCOmAWeysU

Fix pe 20 februarie ( cu 4 zile inainte de ziua mea) ele s-au suparat pe mine.Am stat singura si suparata cam 2 saptamani, dupa care m-am "alaturat" celuilalt grup de fete din clasa mea. Am iesit cu ele afara( ceea ce nu mai facusem de muult cu prietenele mele -rar ma chemau si pe mine) dar.eu nu ma simteam tocmai bine cu ele >-ma simteam in plus. Una din prietenele mele avea o mare problema cu "sefa" grupului asta.si intr-o zi a venit s-o bata:)) si eu nu am fost de nici o parte ca nu am vrut. M-au pus sa aleg cu cine vreau sa stau ( cu o zi inainte isi cerusera scuze ca m-au ignorat, ca le e dor de mine:*- bla bla) si nu am vrut sa aleg (m-am gandit ca mereu o sa-mi faca chestii de genu >asta- sa ma ignore.)

Acum foarte frumos "familia" s-a impacat dar (ca sa nu ma mai lungesc) eu am ramas pe afara :|. Prietenele mele stau acum cu grupul ala de fete si eu am "disparut" din nou(asa simt eu). Ele imi zic ca ma vor inapoi, ca vor sa fim ca inainte etc si eu vreau acelasi lucru >- sa fie totul cum a fost inainte de a ne certa prima data.Eu as vrea niste sfaturi. chiar nu stiu ce sa fac.

3 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Pai, sa stii ca nu va mai fi niciodata la fel ca inainte. O stiu din proprie experienta. Dupa o cearta de genul ala, se rupe ceva acolo, si nu zic, ca va impacati, dar nu e ca inainte si nu va mai putea fi niciodata. straight face
Stiu ce simti, simt acelasi lucru momentan, dar ma resemnez cum pot.

2 răspunsuri:
| a răspuns:

Fa ca simte inima acum depinde si d tiau facut prietenele tale da nu stiu iartale dar numa acum sa nu le mai ierti alta data sa ma ti in legatura cu ca fac si sa-mi zc daca te-am ajutat :-x funda?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Of patry patry ...stii ca te iubim

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează