@ada, mie personal imi place cand mi se intampla. Imi arata ca stie ce vrea (imi plac fetele care nu sunt f timide. ) In niciun caz nu o sa pari o "lesinata" sau o "proasta". Singura problema ar fi reactia ta, daca nu-ti impartaseste sentimetele...
Mult noroc, Shin
Cea mai buna parere. Chiar le poftesc pe lesinate si proaste sa se dea la mine. Nu le judec, le "iubesc" doar, macar o data.
O fată care se "oferă pe tavă", nu poate fi decât una uşoară, naivă sau disperată. Orice fată, ca cea descrisă de tine, are un interes să se poarte aşa.
Dragul meu, n-am aparut din niciun catun uitat de lume. m-am exprimat asa pentru ca din cate am vz expresiile astea sunt cel mai des folosite la baieti.
Depinde in ce fel se de da la noi. O fata care doreste sa inceapa o relatie inseamna ca stie ce vrea!
In primul rand daca arata bine as crede ca ma place si m-as da si eu la ea... daca e urata o ocolesc si nu o bag in seama!
Majuritatea sunt cam proastea, dar nu toate, urasc cand se da o fata la mine si nu mi recunoaste nimic
Cand am spus ca,, s-ar da la voi", am vrut sa spund k v-ar face niste mici avansuri.in sensul asta.nu ca ar vrea sa intretina relatii sexuale.ci doar sa faca primul pas am scris repede si n-am mai tinut cont de exprimare.
@eu_o_mare_enigma: s vorbesti cu,, fetitzo" cu cine vrei tu, dar nu cu mine...si e problema mea cum ma exprim... ce, tu ai impresia ca te exprimi atat de bine? am gresit si gata. n-ai tu niciun drept s m judeci.eu pur si simplu am avut o nelamurire si am pus din graba o intrebare nemaitinand cont de exprimare.chiar e o greseala atat de mare?
Pai daca si eu o simpatizez cum ai zis tu si fata se da la mine atunci ii acord sansa de a fi impreuna cu mine.***
Eu cred ca e o fata cu tupeu, o fata care stie ce vrea de la viata. dupa mine e o fata ok mai ales daca el n-are tupeu s-o abordeze.
Eu o inteleg k na traim in secolul vitezei si nu trebuie sa ne pierdem prea mult timpul
dulse întreabă: