| Alex_Alex_1996_biY4 a întrebat:

Salut,am 15 ani si am intrat la liceu.

Cateva sfaturi pentru liceu?
Cum sa intru in vorba cu fetele si cum sa intretin discutia si toate cele?
Orice traire din liceu, sfaturi sunt bine venite sa ma ajute.
Multumesc anticipat

Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| Havyna a răspuns:

Felicitări, sper să ai parte de cei mai frumoși 4 ani! happy
Ce pot să îți spun, decât să fii tu însuți! Încă din prima zi să încerci să socializezi cu toată lumea, să îți faci prieteni noi. Nu e bine să te comporți altfel față de cum ești tu doar ca să le faci pe plac altora. Vei vedea că nu vei putea avea mereu același comportament, iar într-un final își vor da seama toți cum ești tu de fapt. Să nu crezi că ești singurul în situația asta. Toți viitorii bobocei sunt speriați, neștiind cum va decurge totul. Cel mai probabil și ei își pun 1000 de întrebări. O să fie totul bine. Trebuie să fiți o clasă cât mai unită. Împreună o să petreceți 4 ani, ca o familie numeroasă. Ai să vezi de câte experiențe noi și frumoase vei avea parte. Cu fetele cum ziceam, trebuie să fii degajat. Așa cum ești tu, nu e nevoie să le impresionezi în niciun fel. Cu timpul, dacă le vei vedea mai mult decât ca pe niște colege și ele la fel la rândul lor, lucrurile vor decurge de la sine. Mai întâi trebuie să vă cunoaște-ți unii pe alții exact așa cum sunteți.
Luând în considerare și alte aspecte, ar trebui să știi că profesorii nu vă cunosc și nu va mai fi ca în gimnaziu, să vă știe pe fiecare de bun sau de mai puțin bun. Trebuie să oferiți o impresie bună de prima dată. Să te ții de învățat, asta știi deja, nu mai intru în detalii.
Primele săptămâni sunt de acomodare și de cunoaștere. Îți vei cunoaște colegii, chiar și pe cei din alte clase. E bine să îți faci câți mai mulți prieteni. Să nu stai retras. Și profesorii. Unii vor fi mai înțelegători și glumeți, de la alții nu vei reuși să schițezi nici măcar un zâmbet. Depinde.
Cu toate acestea, vor fi niște ani foarte frumoși, te asigur!
Îți doresc mult succes!

1 răspuns: