|

Salut, ma întrebam și eu în cât timp uiți un vis deoarece, în ultima vreme tot am visuri ciudatele ( se întâmplă o data la doua săptămâni - o lună) dar se întâmplă să am. Vise care îmi stârnesc niște sentimente poate nemai trăite, vise de care vreau sa scap pentru ca nu ma pot gândi la altceva decât la ele toată ziua. Visul de aseară a fost ceva de genu, eram undeva cu mai mulți prieteni și era și o fata în stânga mea pe care nu o cunoșteam dar mi-a luat mâna să ne ținem de mână și s-a simțit extraordinar de bine, menționez ca țineam mana degete între degete, adică nu normal, menționez ca am 16 ani și n-am avut prietena deoarece nu au nici un motiv sa se uite la mine, dar menționez ca aceste vise îmi dau niște gânduri absurde și niște sentimente pe care nu le-am mai trăit vreodată uneori ma gândesc dacă e un semn al depresiei. Aștept părerile voastre, fără bătaie de joc vă rog frumos.

Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Hey, nu știu sigur ce aș putea să îți spun, însă dacă tu consideri că acele vise nu pot fi uitate, atunci pentru tine probabil că înseamnă ceva anume. De exemplu, dacă un vis mă marchează pe mine într-un anume fel, bun sau rău, îl ține minte foarte bine o perioadă lungă de timp. Însă dacă nu înseamnă nimic pentru mine, la câteva minute după ce m-am trezit din somn deja am uitat detaliile importante la el, iar în câteva ore abia îl mai țin minte. Și eu am uneori vise mai ciudate și nu știu sigur ce înțeles au și de ce le visez. Nu cred că are legătură cu depresie atâta timp cât nu ai insomnii și dormi suficient, nici prea mult, nici prea puțin. Depresia are mai multe simptome, de exemplu, ce îți place să faci? Ai pasiuni? Dacă ai, atunci înseamnă că este un semn bun deoarece la depresie n-ai niciun chef de nimic și lucrurile care te bucurau în trecut numai înseamnă nimic pentru tine în prezent. Eu cred că ești doar speriat puțin pentru că nu înțelegi cauza viselor tale.
Discută cu un prieten, cu cineva drag ție și de încredere pentru tine despre ceea ce ți-se întâmplă și de ce crezi că poți avea un început de depresie. Este foarte important să nu te închizi în tine când îți este greu, crede-mă. Eu sunt o persoană foarte închisă de fel și lucrul ăsta nu-mi poate aduce decât durere. Vreau să fii conștient că te ajută foarte mult dacă vorbești cu cineva, dacă spui cuiva ce simți.
Văd că ești foarte descurajat față de tine ca persoană. Nu spune că nimeni nu are niciun motiv să se uite la tine pentru că chestia asta este total absurdă! Fiecare aveam ceva bun în noi și dacă tu nu ai descoperit încă nimic avantajos la tine nu înseamnă că nu există. Fiecare om este diferit în felul lui și are o comoară înăuntrul lui. Sunt sigură că și tu ai una și în viitor oamenii din jurul tău își vor da și ei seama de asta.
Fii încrezător pentru că în viață așa trebuie să fi ca să îți fie ție bine. Ține minte că cu toții trecem prin clipe grele și este normal și uman să simți că uneori ești bun de nimic și numai poți continua. Dar continuă totuși pentru că nu pierzi nimic dacă ești pozitiv. Mai mult, există șansa să ți-se schimbe viața dacă ești optimist! Însă dacă alegi să gândești negativ, sigur vei avea de pierdut și nu vei ști niciodată cum ar fi fost dacă ai fi încercat să crezi în forțele tale. laughing

| explică (pentru Yunnochan):

Mulțumesc foarte mult pentru aceste vorbe, mi-am dat seama gândindu-mă la vis, că sunt o persoana foarte optimistă și descurcăreață în viața, însă visul s-a simțit foarte foarte real și mi-a dat un sentiment nemaitrait vreodată, poate pe viitor o să-mi găsesc pasiunea pe care o caut pasiune la care nu m-am gândit foarte mult. Mulțumesc ca mi-ai făcut weekendul mai bun și ca mi-ai redat increderea

| a răspuns (pentru IonutZEW):

Hey, n-ai motiv sa-mi multumesti! Fiecare om merita ajutat la nevoie, am facut-o din placere. Sper sa iti gasesti pasiunea si sa fii fericit in viitor pentru ca pana la urma toata lumea are dreptul la fericire.

3 răspunsuri:
| explică:

Am uitat sa spun ca am și vorbit o mulțime de lucruri cu ea însă nu mi-a spus numele ei vreodată