|

Salut! Ma numesc Ana si sunt din Targoviste.Am 11 ani si am 37kg.As vrea daca se pote sa imi spuneti si mie cum sa fac sfoara si spagatul.Si mai am o nelamurire.Cum fac sa ma dau cu picioarele peste cat atunci cand stau in pod? Vot.Plzz!

2 Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Pai rebuie foarte mult antrenament.ca sa dai picioarele peste cap cand faci podul trebuie ca cinea sa te aute inainte ca tu dupa sa nu te mai sperii ca ai putea sa-ti rupi ceva.in primul rand trebuie sa fi sigura pe situatie si ai nevoie de forta in brate si in picioare.iar daca vrei sa faci sfoara si spagata, apleacate cat de mult poti atunci cand incerci sa faci aceste doua lucruri si roaga pe cineva sa te impinga usor ca tu sa te lasi si mai mult in jos, e o durere destul de mare dar intr-o luna cred ca ei reusi sa faci asa cevahappycrede-ma ca stiu bine

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Sfoara si spagatul thinking pai eu am fost la niste cursuri de dans si profesorul ne spunea ca daca incercam sa facem sfoara cum putem de cateva ori pe zi, un minut doua, timp de aproximativ 2 luni, o sa ne iasa. Nu poti dintr-o data, trebuie sa exersezi mult si continuu si o sa-ti iasa. Iar cu podul, incearca asa: pune ceva mai inalt, cam pana la cot, o cutie sau ceva, pune-o langa un perete. fa podul cu picioarele pe cutia respectiva si cu mainele pe podea, si stand in pod, pui picioarele pe perete si te dai peste cap. Tot exersand asa, o sa-ti iasa si fara acele ajutoare.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează