|

Salut! Ma numesc Cosmin și sunt un tânăr sărac (nu lipit pământul dar mult mai sărac față de alții), lucrez la un job amarat câteva luni pentru niște bănuți, ai mei nu au cum sa îmi ofere multe, voi fi în primul an de facultate și am speranțe mari ca voi învinge sărăcia.

Problema e ca sunt momente când nu am motivație. Simt o durere când vad ca alții de vârstă mea au mașina sau merg în vacante prin Antalya sau mai știu unde și simt ca nu are rost.

Cum sa îmi alin durerea, sa lupt pentru a îmi depăși condiția și sa ma automotivez?

5 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| a răspuns:

Încearcă să citești cărți motivaționale. Caută pe internet, cărți în format pdf, și, cel mai important, gândește pozitiv. Ești tânăr, vei urma o facultate, deci nu ești prost, ți-ai luat un job, deci nu ești leneș, dacă n-ai probleme de sănătate ai toate șansele să reușești. Sunt multe exemple de oameni care au reușit în viață.

4 răspunsuri:
| a răspuns:

Cauta in Youtube legea atractiei si invata de acolo

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Simt o durere când vad ca alții de vârstă mea au mașina.
Și eu simt o durere când unii au un iaht care a costat 5 milioane $ și merg la hotel și plătesc 10000 $ pe noapte, iar eu am o pensie de 350$. Glumesc.
Dacă asta este durerea ta, sau ar fi durerea mea cea mai mare, atunci acesta ar fi cel mai minunat lucru. Oricând va fi cineva de vârsta ta mai bogat ca tine. Dar sunt cărți motivaționale care te învață cum să devii miliardar. Caută și vei găsi.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Gândește-te că după ce termini facultatea vei avea mai multe oportunități, vei vedea lucrurile altfel.
Nu trebuie să te simți prost fiindcă nu îți permiți o viață de lux, sunt lucruri mai importante iar dacă lupți un pic poți avea tot ce vrei.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Aia de vârsta ta merg prin vacante în străinătate pe banii părinților. Și îți garantez ca nu sunt deloc mai deștepți decât tine. Iar ție nu ar trebui sa îți pese cum trăiesc alții.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează