|

Salut TPU am 12 ani si o fata din clasa de la mine sa ia intruna de mine imi da in cap si ma face fraier (în engleza) si cand plecam de la scoala se uite dupa mine ce naiba are?

3 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Buna.
Sincer eu cred ca acea fata te place. Unele fete vor sa te faca sa crezi ca nu te plac, cand de fapt nu este asa.Si stiu ca e enervant dar asa isi manifesta unele persoane "dragostea".De exemplu eu sunt fata si un baiat care ma place imi tot pune piedica si ma face ratata etc.Nu conteaza tu sa nu faci aceeasi greseala ca acele persoane.Cand iti place de cineva incearca sa te apropii mai mult de ea si sa vorbesti mai mult cu ea si o sa ai o relatie de prietenie. Apoi incet, incet o sa vezi ca puteti sa fiti un cuplu, daca si ea vrea asta.Deci poti sa-i spui sa te lase in pace sau daca nu rezolva problema prin comunicare. Vorbeste cu ea.
Numai binekiss

2 răspunsuri:
| a răspuns:

Nu vreau sa ma gandesc la cee mai rau si anume sa spun ca ar avea tulburari de comportament de natura psihica. Cu siguranta este un mod de a te baga in seama si poate ca te simpatizeaza. Vrea sa iti testeze rezistenta sau poate vrea sa intre in vorba cu tine

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Cand nu este atenta vino pe furis din spate si arde-i un spit in fund sa nu mai stea pe scaun o saptamana laughing
Garantat te va lasa in pace, 100% laughing

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează