|

Salut, TPU! Deci am o problema... nu am prieteni. Orice as face nu reusesc. Mi-am schimbat si caracterul, degeaba. Majoritatea ma iau peste picior (colegi, etc). Eu zic ca ma comport normal, socializez, dar degeaba... Ce as putea face?

4 răspunsuri:
| a răspuns:

N-are nimeni de unde să știe ce faci greșit din moment ce nu te vedem cum te comporți cu restul

| a răspuns:

Lasă să treacă timpul, până la urmă dacă tu te-ai schimbat o să își dea seama și colegii tăi.

| a răspuns:

Pai de ce ti-ai schimbat caracterul? Nu trebuie sa te schimbi pentru nimeni. Fii asa cum esti tu, fii natural. Nu trebuie sa te schimbi doar ca sa te placa cei din jurul tau. Daca nu iti pot aceepta si defectele asa cum iti accepta calitatile, nu te merita. Doar si ei au defecte.
Si daca este asa cum zici tu, poate nu ai cautat in locurile potrivite. De exemplu la liceu sunt multe persoane care nu sunt de calitate. Ai zis si tu ca unii te iau peste picior. Asta e tot ce stiu ei sa faca. Au nesigurante si se descarca pe altii. Nu ai ce sa le faci. Persoanele de genu nu merita prea multa atentie. Poti incerca sa faci un voluntariat. Eu am cunoscut foarte multe persoane faine prin acest intermediu.
Oricum, fii natural si nu mai incerca sa te schimbi pentru altii. Si nu te lasa, continua sa fii sociabil ca pana acum. Intr-o zi iti vei gasi niste prieteni buni.

| explică (pentru anamaria82726):

Eu as face la SMURD voluntariat, dar trec a 12-a si nu stiu cum sa imi gestionez timpul...