| WolfiePUB a întrebat:

Salut TPU! Mama iubitei mele are ceva cu mine.
Asta e problemă mai veche dar a reînceput o dată cu relaxarea măsurilor de siguranță și așa.
În fine, să vă spun.
Totul a început vara trecută când Dina (mama iubitei mele) îi spune lui Anne (iubita mea) tot mai des să mai iasă și cu prietenii, nu doar cu mine. Sunt de acord, trebuie să mai ieșim și cu prietenii.
Ce mă supără e faptul că atunci când ea iese cu mine, nu o lasă să stea mai mult de ora 21, în contextul în care noi ieșim la 19:30-20.
Dar, când Anne iese cu prietenele ei, mama ei o lasă și până în miez de noapte cu ele și nu pot înțelege de ce.

De exemplu, vara trecută în August, a fost cu niște prietene la un film și a venit acasă în miez de noapte. Partea proastă e că prietenele ei au plecat și au lăsat-o pe iubita mea singură. Eu dacă ies cu ea la film, trebuie mai întâi să vorbesc cu mama ei. Dar măcar o aduc direct acasă pentru că locuința ei e mereu în drumul meu spre casă.

De multe ori am demonstrat că sunt mai de încredere decât prietenele ei, prietene care sunt recunoscute în cartier pentru bârfit și stârnit zvonuri.
Ceva să o supăr pe mama ei n-am făcut.
Acum abia ne vedem. O dată la 2-3 zile 30 de minute. Sunt recunoscător, alte cupluri se văd o dată lună 15-20 de minute, dar e deranjant.

4 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Demonstrează mamei ei că ești bărbat. Vizitează-o pe mama și împrietenește-te cu ea.

| siriusblack98 a răspuns:

Cat aveti amandoi, 14-15 anisori?! Cand mai cresti o sa intelegi de ce nu are incredere in tine.Nici eu n-as avea, desi n-am copii. In principiu ti-a explicat ''mastadont'' cum sta treaba.

| Furnicuta000 a răspuns:

Scuza-ma, dar intr-o tara care e fruntasa la mame adolescente orice mama ar fi speriata.

| mastadont a răspuns:

Părerea mea e că se gândește la virginitatea fetei, poate nu vrea să-ți dea ocazia să o necinstești cum se zice. Orice soacră va fi suspicioasă cu viitorul ginere, mai ales dacă nu știe încă faptul că vrei sau nu să o iei de soție. Mamele nu prea sunt de acord cu aceste doar prietenii și încearcă să se opună.