| Cristian_Laurentiu_1999 a întrebat:

Salut Tuturor! Sper sa gasesc raspunsul la ceea ce caut eu. Treaba sta in felul urmator. Am o relatie cu o fata de 6 luni. Intre timp aceasta a ramas insacinata cu mine. Ea isi doreste acest copil la fel si eu. Inca nu am dat vestea parintilor deoarece este destul de periculos in perioada asta. Ea are 18 ani impliniti eu urmez sa fac 18 tocmai in iulie. Timpul trece repede deja este in spre a 3 a luna de sarcina. Anul asta termin clasa 11. Si vreau sa imi incep o noua viata inca de acum. Pt ca sunt sigur ca parunti nostri nu or sa fie de acord cu acest copil. Intrebarea mea e in ce domeniu as putea sa lucrez? De unde sa incep? Va rog vreau raspunsuri serioase.

4 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Eu zic sa va bazati pe parinti pentru cresterea generala a copiilor, in speacial pe partea financiara, tu trebuie sa-ti termini scoala, si ea la fel, deci nu aveti cand si cum sa va luati un job, mai ales ca vreti sa stati si cu copilul.

| Jassmina a răspuns:

Ai putea sa lucrezi ca necalificat pe unde se gaseste de munca, ca nu poti sa fii angajat oriunde, la majoritatea locurilor de munca se cere minim 12 clase.
Totusi, cred ca faci o greseala enorma sa nu va infromati parintii acum.
Copilul ala va ajunge sa fie crescut de parintii vostrii, pentru ca voi doi sunteti copii si nu aveti nici un venit si nici un acoperis sub cap, ca atare, din bun simt, aveti datoria sa informatii parintii imediat!

| OldSoul a răspuns:

Eu spun ca ar fi bine sa cauti pentru inceput un loc de munca in afara, cu salariul din Romania iti va fi greu sa cresti un copil, eventual te poti interesa in unele tari se ofera sporuri daca lucrezi in tara lor si ai copii, acum trebuie sa te informezi mai exact sa cauti solutia perfecta.

| Stefanismyname a răspuns:

Le spui parintilor ca s-a intamplat, mai stai sa faca ea 4 luni de sarcina ca sa nu fie obligata sa-l dea afara.O sa te inteleaga, cu toate ca esti inca mic...Ii rogi sa te ajute, le spui sa ti gasesti un job si sa stai cu ei pana te pui tu pe picioare.Succes si sarcina usoara viitoarei tale sotii