| nyoentox2002 a întrebat:

Salutare, am și eu o intrebare:Ce e mai convenabil sa ai dus sau cadă, adică care ar consuma mai puțin la factură? Eu am cadă și nu prea știu sincer cum e la dus, gen cum se spala la dus?
Stai, dai drumul la apă și aștepți sa vină apa caldă, pui apa pe tine, oprești apa, te dai cu gel de dus, dar iar apa pe tine și gata? Adica când repornesc dusul trebuie sa aștept iar ceva timp pana apare apa caldă?
Eu stau cu părinții acasă și mama îmi spune sa nu ma mai spal toată ziua iar eu ma spal pe corp o dată pe săptămână sau 2 ori și pe cap o data la 3 zile(adica nu contează ce zi pică înțelegeti voi, ar veni de 10 ori pe lună).
Mama mereu îmi face panarama, la fel și la spălatul pe dinți, spune ca ma spal toată ziua dar eu mă spăl normal și cum zice și la televizor, o data dimineata și odată seara!
Mă întreb cum ar fi dacă m-aș muta singur cu chirie la garsonieră și câti metri cubi/bani as consuma la apă și la celalalte utilități, cred ca depinde și de anontimp nu?

4 răspunsuri:
| Jassmina a răspuns:

Dusul consuma cea mai putina apa, probabil un sfert din cat este in cada, mai ales ca se poate face zilnic si rapid, in 2-3 minute esti sapunit, clatit si ai iesit.
Dusul este recomandat sa se faca zilnic, iar spalatul pe dinti cel putin dimineata si seara, daca nu se poate dupa fiecare masa.

| FantasyBoy a răspuns:

Dus, e mai economic si mai rapid, de doua ori pe zi, dimineata si seara, inainte de culcare. Pe bune, tu pleci la scoala nespalat?! Sper ca ai glumit cu spalatul pe corp odata pe...saptamana.

| nyoentox2002 explică (pentru FantasyBoy):

Nu nu am glumit, dar nu toți au bani ca să știi, eu cred ca e mult 2 ori pe zi, eu dacă as fi la salariul meu m-aș spala doar seara

| FantasyBoy a răspuns (pentru nyoentox2002):

Hai ca asta-i culmea, apa nu costa decat 70-80 lei luna la noi, iar incalzirea ei(centrala termica pe gaz)25-30 lei.