|

Spuneti-mi si o mai multe despre itachii, hinata, naruto, orochimaru, si sasuke

4 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

1.Itachi a fost mandria clanuluI Uchiha si fratele mai mare a lui Sasuke. El a omorat impreuna cu Madara Uchiha tot clanul infara de fratele sau mai mik. A facut acest lucru pentru a nu se ajunge la un razboi intre Konoha si Uchiha care deja stabileau un plan. El ura razboiul atat de mult incat a preferat sa respecte misiunea data de mai mari Satulu Frunza si sa-si omoare clanul, dar nu a putut sa-si omoare fratele! Dupa acesta misune s-a hotarat sa intre in Akatsuchi pentru a supravegea Konoha si a face cei mai bine pentru fratele sau!
A murit la 21 de ani ucis de Sasuke si de bola adusa de Mangekyo Sharingan.
2.Hinata cand era mica nu era foarte talentata asa ca tatal ei si-a pus speranta in soara Hinatei! A absolvit academia la 12 ani intrad in echipa cu Shino, Kiba si Kurenai! Acum a evoluat foarte mult din cauza lui Naruto si tatal ei a inceput sa o recunosca!
3.Naruto a suferit mult de mic copil pentru ca nu avea prieteni si a crescut fara parinti! A ramas de multe ori repetent la academie dar pana la urma a reusit sa treaca intrand in echipa 7 cu Sakura, Sasuke si Kakashi.
A fost foarte deprimat cand Sasuke a plecat din sat si de atunci vrea sa il readuca pe calea cea buna pe colegul sau.
S-a antrenat foarte mult cu Jiraya si a reusit sa devina din ce in ce mai bun! A alta suferinta a lui a fost moarte lu Jiraya peste care a trecut destul de greu!
Infragerea lui Pain si salvarea satului la facut pe Naruto un mare erou! Acum e respectat de toti sateni.
3. Orchimaru un nija fugar din Konoha si un legendar sanin. Era obesedat de nemurire si nu avea nimic omenesc in el! Facea experimente pe oameni nevinovati pentru a descoperi puterea si nemurirea. La antrenat pe Sasuke crezand ca o sa optina un corp puternic cu sharingan, dar pana la urma el a fost cel nimicit! Sasuke la absorbit in corpul sau si a plecat sa se lupte cu Itachi. Acolo Orchimaru a fost din nou absorbit intr-o sabia pe care o detinea Itachi!
4.Sasuke este al doilea supravietuitor al clanului...2007 - 3401 + Vezi răspunsul întreg

3 răspunsuri:
| a răspuns:

P.S Scz de numerotare!big grin

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Narutopedia (http://naruto.wikia.com/wiki/Narutopedia) este site-ul unde poti gasi orice informatie despre Naruto si despre personajele din anime vrei.GENIAL SITE! :D

Itachi (Il ador, a fost un om asa bun.Ai sti asta daca ai ajuns sa urmaresti Naruto Shippuden, continuarea seriei Naruto) - http://naruto.wikia.com/wiki/Itachi (poti citi aici tot despre viata lui, chiar si ce jutsuri folosea)

Hinata (nu e cine stie ce XD.) - http://naruto.wikia.com/wiki/Hinata

Naruto - http://naruto.wikia.com/wiki/Naruto

Orochimaru - http://naruto.wikia.com/wiki/Orochimaru (recent - daca citesti manga care e cu mult inaintea anime-ului Naruto Shippuden - i se spune Kabutomaru =)) )

Sasuke - http://naruto.wikia.com/wiki/Sasuke (Devine din ce in ce mai nebun...)

De asemenea poti intra si pe site-ul oficial naruto.com si mai citesti acolo, mai dai pe google si intrii pe forumuri sa discuti cu alti fani :D. Daca citesti manga sau esti la zi cu episoadele doar asa poti 'cunoaste' personajele cel mai bine.Succes!;)

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică:

Ms mult pentru raspuns

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează