|

Sunt in clasa a 8a si nu stiu daca sa mai fac meditatii la matematica. Sunt la meditatoarea asta de 3 luni si simt ca nu avansez cu nimic si nici ea ca persoana nu e placuta pentru ca jigneste si urla. Ma gandeam sa nu mai fac meditatii dar nu stiu daca e o idee buna acum ca sunt in clasa a8a si se apropie examenul. La scoala am o profesoara foarte buna datorita careia am ajuns in clasa a 7a de la un elev de 7 la unul de 10... ce sa fac?

Răspuns Apreciat de Editori
| a răspuns:

Îți recomand să discuți cu părinții despre asta. Ei te susțin financiar cu meditațiile, iar dacă tu observi că nu-și au rostul, că nu te ajută să evoluezi, atunci renunță și investește banii ăia pe o profesoară care îți explică în așa fel încât să înțelegi și care are răbdare cu tine. Trebuie să le spui că vorbește urât cu tine, că te jignește, că strigă la tine. Nu are niciun drept să facă aceste lucruri. Dacă tu o respecți și dânsa ar trebui să te respecte. Spuneai că profesoara de la școală e foarte bună și te-a ajutat mai mult. Ai putea vorbi cu ea să te mediteze sau să vorbească părinții.

2 răspunsuri:
| a răspuns:

Si eu m-am meditat intr-a 8-a tot la matematica.
Daca tu crezi ca nu avansezi, vorbeste cu parintii tai, totusi ei platesc si fac un efort sa te trimita acolo pe banii lor.
Daca tot sunt dispusi sa plateasca sa te mediteze, gasiti ceva mai bun. Eu eram un elev de 4 si de 5, si dupa cateva sedinte, am terminat cu media 7 si ceva, deci pentru mine era o realizare si a contat foarte mult alea cateva ore la care m-am dus.
Zdreanta aia a noastra de profesoara, expre facea, nu explica cum trebuia, ca sa ne meditam la ea, ca altfel nu imi explic cum dupa 5 sedinte de meditatie, deja luam in lucrari si cand ma asculta 7-8-9 chiar. de la note de 4happy
Tine si de profesori.

| a răspuns:

Schimba profesorul cu care faci meditatie, dar e important mai ales acum spre finalul anului sa te tii de teste/invatat pentru examen. Iti recomand dupa sa alegi un profil uman, e lejer, fara bac la mate, viata buna happy