Buna![]()
ar fi de apreciat daca ai zice ce varsta ai si de la ce au plecat discutiile, acele ganduri negre din cap. nu le poti alunga decat daca te duci si te spovedesti, roaga-te inainte de culcare, fa semnul crucii pe perna, si ar fi bine sa te apreciezi singurica, daca tu nu iti acorzi incredere, nimeni nu ti-o va da.un mic control la medicul de familie nu strica si ar fi vital sa iti faci ceva analize, te rog sa imi zici ce varsta ai si apoi mai discutam
O zi frumoasa sa ai

Am 17 ani, el 20.Si este rom, de aia nu il accepta parintii.Este de la mine de la tara
			Si chiar nu poate trece de dragul tau? acum depinde ce fel de rrom este, nu toti  sunt rai.batausi.hoti etc.
multi inainte pentru frumoasa varsta si cauta sa vorbesti cu mama ta sa ii explici sentimentul tau fata de acel baiat.
O seara buna

Indiferent  de motivele  care au ajuns  la cearta  voastra,poate ar trebui sa te impaci cu rudele  tale. Poate scapi  de sentimentele  de vinovatie care  te macina!
Nu  ai  spus motivele  care  parintii  tai nu-l acepta  pe iubitul  tau.E mare  diferenta de varsta? Esti  tu minora,iar el  major? De  obicei  parintii  nu vad cu ochi  buni  aceste  legaturi.
Da, stiu  ca varsta  adolescentei  e naibii  dew grea. Iubesti, vrei sa fii  iubit, iar lumea, si in special cei  apropiati  vrei  sa te  intelega.
Tu  ai incredre in iubitul  tau? Crezi   ca iubeste  si ve-ti  avea un viitor  impreuna?
In legatura  cu starile  tale poate ar fi bine  sa faci  un set  analize, poate  ceva  nu in regula cu corpul tau.
O discutie sincera  cu mama ta iti va linisti  sufletul.Te  va intelege.
Nu  uita ca comunicarea e cheia  unei relatii  sanatoase intre  parinti si copii.

Mai du-te la biserica, cere-le iertare celor pe care i-ai suparat, daca traiesti cu prietenul tau in desfranare e lesne de inteles, spovedeste-te