| fluturasul a întrebat:

Vreau si eu sa imi dati exemplu de o piesa de teatru in care sa fie mai multe personaje feminine si doar cateva masculine.

6 răspunsuri:
| liongirl a răspuns:

Buna!`Pai de exemplu "Gaitele" de Ion Luca Caragiale.Eu am fost la acea piesa de teatru si pot sa-ti spun ca este foarte foarte frumoasa, dar participa si personaje masculine, dar intr-adevar, sunt mai putine, predominand astfel, personajele de gen feminin.
Sper ca o sa-ti placa daca vei vrea sa te uiti la ea!`winking

| dynasmile21 a răspuns:

Iti pot spune una in care sunt doar personaje feminine "Casa Bernardei Alba". Mai este una insa acolo sunt trei personaje feminine si trei masculine "Cantareata cheala"(este foarte buna)

| Roxyy16 a răspuns:

Deci...ma mir cum a putut scrie cineva " O scrisoare pierduta", cand de fapt doar Zoe joaca laughing...in fine. Si eu cautam niste piese cu mai multe personaje feminine, desi nu prea am gasit. Poti incerca sa ii faci un scenariu mai detaliat la Five O'clock si sa mai modifici cate ceva. Stiu ca e scurta, dar este totusi o posibilitate.

| Minnie_8765 a răspuns:

Una dintre cele mai bune piese de teatru care respecta cerintele tale este "O noapte furtunoasa" de I.L.Caragiale.

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

O scrisoare pierduta sau o noapte furtunoasa.

| cristyblack a răspuns:

Pentru fetele care au raspuns...inainte sa faceti o afirmatie sau sa incercati sa va aratati cultura generala (de altfel inexistenta), incercati sa studiati cate ceva, sa nu faceti asemenea gafe colosale: de exemplu ''Gaitele'' este scrisa de Al. Kiritescu, O nopate furtunoasa nu indeplineste nici macar pe departe cerintele mariucai, sunt doua femei iar restul barbati. Asa ca fetelor mai puneti mana pe o carte; sau tastati si altceva cand sunteti in fata PC-ului, decat machiaj, ultimele tendinte in moda, sau ''Fataaaaaa, unde mergem astazi? In mall sau in club?'' Bafta fetelor rolling on the floorrolling on the floorrolling on the floor