TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Afaceri & Financiar

Afaceri & Financiar

• 97
  • 98
  • 99
  • 100
  • 101
anonim_4396
în 16 Noiembrie 2022 |

Ce job poti sa ai online? Fără studii superioare (și exceptând call center).

6
Răspunde Raportează
Miserentis
în 16 Noiembrie 2022 | Miserentis întreabă:

Ajung banii transferați prin iban la destinatar dacă i-am scris numele greșit?

1
Răspunde Raportează
Andu01
în 16 Noiembrie 2022 | Andu01 întreabă:

Hei, daca am un cont in euro, mai pot face unul în lei și la aceeași bancă? Adică separat de acela, iar cu cardul este valabil aceeași chestie? Sau toți banii se depun pe unul singur?

8
Răspunde Raportează
SingleForOne
în 16 Noiembrie 2022 | SingleForOne întreabă:

A folosit cineva Flexidepozit de la Raiffeisen? Ați avut rezultate bune? M- ar interesa o modalitate de a economisi și investi, dar piața de la bursă este prea riscantă. Ce depozite la termen...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Girly97
în 16 Noiembrie 2022 | Girly97 întreabă:

Majoritatea oamenilor de ziua mea la implinirea varstei de 25 ani: "La multi ani sanatosi si frumosi!" Banca de ziua mea la implinirea varstei de 25 ani: "Deoarece nu ati actuailizat datele personale,...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
ionuudan10
în 16 Noiembrie 2022 | ionuudan10 întreabă:

Ce sunt documentele fiscale speciale privind accizele? Dau funda cui îmi trimite un link unde găsesc informații despre acestea!

1
Răspunde Raportează
Alex272714
în 16 Noiembrie 2022 | Alex272714 întreabă:

Salut. Mi- am comandat astazi un card de la Western Union prin aplicatie si as dori sa aflu cum il dezactivez in caz ca nu il mai folosesc ca sa nu ma trezesc ca imi ia bani pe luna pentru intretinere,...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Stefan927
în 16 Noiembrie 2022 | Stefan927 întreabă:

Salut TPU, intrebarea asta este pentru cei care au investit in Elrond (EGLD), merita ca acum sa cumpar 3 egld si sa le vand dupa ce sa termina acest bear market in cripto?

2
Răspunde Raportează
0RASPUNS0
în 15 Noiembrie 2022 | 0RASPUNS0 întreabă:

Salut TPU. Am aplicația my brd și trebuie cineva sa-mi vireze niște bani în contul meu, trebuie sa-i dau acel Iban?

7
Răspunde Raportează
Girly97
în 15 Noiembrie 2022 | Girly97 întreabă:

Cum se poate plati o cursa Bolt daca momentan nu iti poti folosi contul bancar si cardul bancar?

4
Răspunde Raportează
Andri123
în 15 Noiembrie 2022 | Andri123 întreabă:

Salut! După cât timp se înregistrează venitul la ANAf? Sunt angajat de pe 1 august(2 salarii incasate). Doresc să fac un credit de nevoi personale doar ca îmi este respins ca venitul nu este înregistrat...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
Geomire
în 15 Noiembrie 2022 | Geomire întreabă:

Bună ziua. Știe cineva după cât timp pot aplica pentru un credit la banca pentru casa? Ce vechime trebuie sa am sa mi se aprobe de exemplu 80.000 de euro? Ce salariu trebuie sa am și care ar fi cea...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
bigbanngg
în 15 Noiembrie 2022 | bigbanngg întreabă:

Salut lume! Am si eu nevoie de niste sfaturi. Am in plan sa deschid un restaurant- e mult spus restaurant- care va functiona doar cu livrare, cel putin in primele luni de activitate. Fara bar propriu-...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
IonutPreaOficial
în 14 Noiembrie 2022 | IonutPreaOficial întreabă:

Salut, as vrea sa- mi deschid o mica afacere, sa vad daca merge sau nu. Respectiv as vrea sa iau haine de ski si sa le vand la Oser, targul de vechituri din Cluj La Targ scrie ca exista tarabe...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Lioana
în 14 Noiembrie 2022 | Lioana întreabă:

De ce nu pot plati cu cardul virtual Revolut in magazine? (pe cel fizic nu l- am primit inca). Am putut plati cu acest card la easybox si am putut plati online facturi. Dar in magazinele Kaufland si Lidl...? (mai mult)

20
Răspunde Raportează
Elenakaty
în 14 Noiembrie 2022 | Elenakaty întreabă:

Poate cineva să-mi facă cititorul de la automatul de cafea să nu mai meargă cu lei să meargă cu PAUNI EGIPTENI?

4
Răspunde Raportează
Lukasssz
în 14 Noiembrie 2022 | Lukasssz întreabă:

Salut, cat castiga un soldat debutant?

2
Răspunde Raportează
Andreeamariagina
în 14 Noiembrie 2022 | Andreeamariagina întreabă:

Heiii,are cineva revolut junior? Cum pot scoate bani dacă n-am primit cardul? Imi puteți da mai multe detalii?

1
Răspunde Raportează
User234588
în 14 Noiembrie 2022 | User234588 întreabă:

Salutare tuturor, am o întrebare către voi. Recent am văzut pe tik tok un individ care avea un Soft pentru investiții. Mai concret, investea 100lei in Bitcoin iar prețul unui Bitcoin era 20000, ...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
andrei54151
în 13 Noiembrie 2022 | andrei54151 întreabă:

Am 18 ani si as dori sa fac un imprumut bancar, se poate? Am nevoie urgenta nevoie de bani.

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 13 Noiembrie 2022 |

Salut! Acum câteva zile ca urmare a unor mailuri primite din partea Paypal cu privire la "claim your 5€ reward ", am intrat in cont, am dat pe claim, ulterior acei 5 euro mi- au intrat in balance-...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
BaaStefan
în 13 Noiembrie 2022 | BaaStefan întreabă:

Cum scoți bani de pe tiktok pe card?

2
Răspunde Raportează
MateiDara
în 13 Noiembrie 2022 | MateiDara întreabă:

Buna! Ce afacere credeti ca ar merge avand in vedere urmatoarele: - spatiul este de cca 60 mp - lipit de spatiu se afla un salon de infrumusetare foarte fregventat, la cca 50 metri este o scoala ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
PavelVladescu
în 12 Noiembrie 2022 | PavelVladescu întreabă:

Buna seara, daca vreau sa infiintez un SRL avand poprire pe conturi, aceasta trebuie platita inainte sau se poate si pe parcurs pentru infiintare?

2
Răspunde Raportează
Andraxandra12345
în 12 Noiembrie 2022 | Andraxandra12345 întreabă:

Bună! Ce comision au cei de la BCR dacă fac plata în cont la o brățară?

2
Răspunde Raportează
Lioana
în 11 Noiembrie 2022 | Lioana întreabă:

Mi- am creat cont pe Revolut la invitatia cuiva si am inteles ca persoana care mi- a trimis invitatia primeste 150 lei daca eu o onorez. Intrebarea mea este: eu pot trimite invitatie altei persoane? pentru...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Beyourself1245
în 11 Noiembrie 2022 | Beyourself1245 întreabă:

Spuneți mi și mie o instituție bancară care aprobă credite fara a avea 1 an vechime in campul muncii și minim 3 luni la actual loc de muncă. Eu am 5, fac 6 in decembrie. Și un IFN bun care aprobă...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Dedee19m
în 11 Noiembrie 2022 | Dedee19m întreabă:

Bună. Unde îmi pot promova și eu un cont nou de onlyfans?

3
Răspunde Raportează
AkashiAS
în 11 Noiembrie 2022 | AkashiAS întreabă:

Cât aș primi la amanet pe un IPad Air 4 2020 64Gb Wifi

1
Răspunde Raportează
almaz
în 11 Noiembrie 2022 | almaz întreabă:

Bună TPU, Va rog să- mi recomandați o banca de la care as putea face un credit de nevoi personale (30- 40 mii RON aproximativ). Care sunt bancile care au cele mai bune oferte? Mulțumesc tare...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
TomyBrave2019
în 10 Noiembrie 2022 | TomyBrave2019 întreabă:

Se poate schimba cardul de pe care platesc abonamentul la Boosteroid? Cum?

1
Răspunde Raportează
lilianaloredana5
în 10 Noiembrie 2022 | lilianaloredana5 întreabă:

Salutare comunitate. Am nevoie de imaginatia voastra. Doresc nume de locuri de joaca pentru copii, in limba romana maxim 3 cuvinte ceva foarte simplu dar cu efect. Multumesc

4
Răspunde Raportează
Girly97
în 10 Noiembrie 2022 | Girly97 întreabă:

Salut! Eu voi ramane de luni, 14 noiembrie fara carte de identitate valabila aproximativ o saptamana pana la emiterea noii carti de identitate. Ar fi o idee buna sa transfer in ultima zi, duminica toti...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 10 Noiembrie 2022 |

Îmi este foarte frică să mă angajez și nu știu ce să fac. Am avut șansa să mă angajez de două ori, însă m- am panicat și am dat înapoi. Îmi este foarte frică să nu mă fac de râs sau...? (mai mult)

16
Răspunde Raportează
CrMarCos
în 10 Noiembrie 2022 | CrMarCos întreabă:

A construit cineva un teren de padel? Daca da, la ce suma ați ajuns? Joaca lumea? Ar merita sa se investească în acest sport pentru o mica afacere?

3
Răspunde Raportează
Faranume1929
în 10 Noiembrie 2022 | Faranume1929 întreabă:

Ce este extrasul de cont?

1
Răspunde Raportează
schajuman1344
în 10 Noiembrie 2022 | schajuman1344 întreabă:

Va rog sa raspunda doar cei in cunostinta de cauza. Detin o firma in UK - tip companie: LTD. Cum ma pot plati daca locuiesc in Romania si nu am viza de munca in UK? Multumesc.

3
Răspunde Raportează
Girly97
în 10 Noiembrie 2022 | Girly97 întreabă:

Este posibil sa imi pierd accesul la proprii mei bani incepand de luni daca pe 14 noiembrie imi expira buletinul la implinirea varstei de 25 ani si dureaza o saptamana pana primesc noul buletin sau banca...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 10 Noiembrie 2022 |

Cum as putea face rost de bani de buzunar la 16 ani?

6
Răspunde Raportează
Andreeaddgh
în 9 Noiembrie 2022 | Andreeaddgh întreabă:

Buna! Poate fi o problema demisia dacă eu nu am semnat contractul de munca, ma mai pot chema la munca?

3
Răspunde Raportează
PostolacheIonut
în 9 Noiembrie 2022 | PostolacheIonut întreabă:

Cum pot afla codul de utilizator de la Raiffeisen?

2
Răspunde Raportează
Ferii
în 9 Noiembrie 2022 | Ferii întreabă:

Seara Buna! Am un subwoofer activ si vreau sa il leg la masina si am nevoie de cateva sfaturi! Cablul remote unde se leaga mai exact? Am doua intrari rca, ma gandesc ca astea se leaga la casetofon. ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
mihai2603
în 9 Noiembrie 2022 | mihai2603 întreabă:

Are cineva idee cât costă gramul de aur de 9k?

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 9 Noiembrie 2022 |

Care este mai sigur? Am auzit ca cica revolut nu ar mai fi asa de sigur, mastercard sau visa?

3
Răspunde Raportează
Edyjuhguhg
în 9 Noiembrie 2022 | Edyjuhguhg întreabă:

Salut,am comandat un card FirstBank Premium vreau să aflu dacă știe cineva in cât timp imi ajunge acasă? Mulțumesc anticipat:*

0
Răspunde primul Raportează
anonim_4396
în 9 Noiembrie 2022 |

Bună seara, cum se calculează salariu net\brut și bonurile nete\brute? Sunt aparte bonurile de salariu? Cred ca mi s- a făcut o nedreptate la plata salariului, eu am venit 8 adică 64 de ore, zile...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Ragnar1234
în 9 Noiembrie 2022 | Ragnar1234 întreabă:

Poate sa mute mama alocatia mea si a fratilor mei de pe cardul ei (il are la cek) pe al meu? Am card la BRD, e facut cand aveam 14 ani, expira la 11 noiembrie 2023. M-ar ajuta mult raspunsurile.

9
Răspunde Raportează
Ggjsp2
în 9 Noiembrie 2022 | Ggjsp2 întreabă:

Am primit mesaj de la "BT Collect" si a zis ca "Stimate client, inregistrati un debit restant de 55.25 RON. Va rugam sa achitati de urgenta aceasta suma" si a mai zis ceva cod si un numar de telefon. ...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
SofiaDalinda
în 9 Noiembrie 2022 | SofiaDalinda întreabă:

Bună TPU. Cum aș putea retrage bani de pe WU plus și să îi transfer pe PayPal? DAU FUNDĂ.

1
Răspunde Raportează
SingleForOne
în 9 Noiembrie 2022 | SingleForOne întreabă:

Ce firme sau câte firme sunt în România pentru consultanță în afaceri/management sau evaluator al afacerilor?

0
Răspunde primul Raportează
  • 97
  • 98
  • 99
  • 100
  • 101
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • 9PM
    trimisă acum 21 ore

9PM întreabă:

Am din nou aceea?i problema cu televizorul, dar acum e vorba de sunet nu de telecomanda, nu mai merge sunetul. Trebuie sa l scot din priza sa mearg?, l- am scos a mers sunetul iar acum din nou nu ...? (mai mult)
    19 răspunsuri
  • Xena20
    trimisă pe 24 Septembrie

Xena20 întreabă:

Mai merg afacerile cu produse handmade in tara la noi? Se mai merita efortul? Se mai poate ie?i pe profit?
    12 răspunsuri
  • Maskatu
    trimisă pe 24 Septembrie

Maskatu întreabă:

Salut. De curand am facut conversia la GPL. Butelia este toroidal? si a fost montata in locul rotii de rezerva. Asadar am pierdut acel spatiu. Acum rezerva o tin in portbagaj dar ma incurca teribil. Am...? (mai mult)
    11 răspunsuri
  • shyde
    trimisă acum 23 ore

shyde întreabă:

Stie cineva o ghicitoare buna? As avea nevoie de cineva competent si nefraudulos, cineva care poate fi recomandat de un client care a primit predictii corecte. Fara ura in comentarii va rog, chiar nu...? (mai mult)
    11 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.582.366
  • Întrebări: 3.951.301
  • Răspunsuri: 17.641.529
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 28 minute
Ce zici de un quiz?
Hannah Montana

Hannah Montana

Vrei si tu ce-i mai bun din ambele lumi? Afla cat de multe stii despre serialul Hannah Montana chiar acum!

Start quiz
Categorii
  • 651.901 Adolescenţi
  • 55.510 Afaceri & Financiar
  • 22.858 Artă şi Cultură
  • 72.691 Auto & Moto
  • 144.208 Beauty & Fashion
  • 16.482 Benzi desenate
  • 54.977 Carieră
  • 20.315 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 296.847 Conversaţii