|

Buna. Mi-am facut card de cumparaturi la Bt.Card forte mai exact. Mi-am luat un telefon in rate. Si am avut suma de 3000 de lei pe card. Si acum am 0. Nu inteleg. Trebuie să depun doar 250 lei cat vine pe luna sau depun toți banii? Pentru ca e 0 si aveam 3000 de lei

5 Raportează Evaluează
5 răspunsuri:
| a răspuns:

Nu stiu in cate rate ti-ai luat telefonul si cat a costat! Daca a costat 3000 lei si l-ai luat in 12 rate, imparti 3000 la 12 si cat iti da atata depui lunar. Poti sa depui lunar minim 10% (ala este minimul, cred!) atunci la sfarsitul celor 12 luni de rate trebuie sa depui suma ramasa, toata, o data.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Dacă ai făcut credit ca să cumperi un produs (telefon sau ce-o fi el) în valoare de 3000 de lei, e firesc să ai 0 lei în cont după ce l-ai achitat.
De plătit, vei plăti fix cât scrie în scadențarul pe care l-ai primit odată cu semnarea contractului de credit.
Dacă nu ai primit așa ceva, ai dreptul să mergi la bancă și să ceri unul.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Eu pot să îți spun doar în liniio mari.
La emiterea acestui card, ai semnat un contract dincare ai peimit ți dta un exemplar. De asemenea funcționarul de la ghișeul bancar, te poate lămuri exact.
Banca te-a împrumutat cu acești bani cu o dobândă lunară. Această dobândă lunară se aplică la cât lipsește acum de pe cardul tău, 3000 lei. Minim această dobândă trebuie să p plătești lunar. De asemenea trebuie să restitui rate lunare acest împrumut în condițiile pe care ți-a fost emis, cardul, pe care le stii tu și banca, scrie în contract. Astfel lunar în luna asta trebuie să achiți 250 lei plus dobânda la 3000 lei.
Luna viitoare vei achita 150 lei plus dobânda la 2750 lei.
Dar asta o să îți spună exact la bancă, sau îți vine un sms lunar cu cât ai de achitat.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Lamureste problema la banca. Cere extras de cont si vezi pe ce ti s-au dus banii.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ce valoare are telefonul?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează