|

Buna TPU.Am 17 ani și locuiesc într-un sat mare cu drum național și stau singur într-o casă cu 2 etaje de aproape 6luni.As vrea să-mi deschid un magazin second-hand intr-o camera deoarece am foarte multe haine și încălțăminte și alte lucruri de care nu am nevoie(PS3, Xbox...).De ce acte am nevoie să-mi deschid second-hand in cameră și am voie daca sunt minor? Nu este problema cu bani deoarece părinții îmi trimit 1000 euro lunar și vreo 20 saci de haine și încălțăminte.Va mulțumesc

6 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Pentru a deschide un magazin ai nevoie de o firma si minor fiind nu poti infiinta firma, asa ca asteapta pana faci 18 ani.
Ar putea infiinta altcineva firma, o ruda apropiata sau un vecin si te poate angaja pe tine ca vanzator, daca ai cel putin 15 ani, cu acordul parintilor. De la 16 ani te poti angaja singur.

| explică (pentru Ioandelasal):

Ok ce documente ai nevoie SRL și PFA?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru CristianDarius1):

Le gasesti pe internet, cautand cu acte necesare pentru SRL si acte necesare pentru PFA.
De asemenea poti merge la Oficiul Registrului Comertului din judetul tau si afli tot ce este necesar, inclusiv iti pot face actul constitutiv pentru SRL, mai ales ca acesta este primul pas pentru rezervarea denumirii firmei.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
5 răspunsuri:
| a răspuns:

Ai nevoie de PFA ( Persians fizica autorizata) si nu poti face fiind minor

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Din pacate, ca minor nu-ti poti deschide nimic.
Dar cred ca ai destule de invatat acum, in prag de BAC, ca sa iti ocupi mintea si timpul cu afacerile, mai ales ca nu duci lipsa de bani.
Mai amana afecrile, pana dupa BAC.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Ioneasca1001):

Nu am bac că am terminat școala că am făcut școala profesională

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează