|

Buna ziua! Am o sora ce vrea sa își facă o afacere cu o pensiune la Brașov și a aplicat pentru un proiect cu fonduri europene și a foat acceptata pentru a beneficia pana la 40 de mii euro. As vrea sa o ajut cât de mult pot și am nevoie de informații și sfaturi pentru ce implica o astfel de afacere. Sora mea se pricepe la cum sa meargă lucrurile intr-o pensiune dar ce tine de partea legislativă și financiar-contabila nu are nici o idee. A semnat contractul cu firma respectiva și acum are 6 luni sa găsească o pensiune pentru închiriat și sa facă toate necesare pentru a porni afacerea.

Dacă mai e cineva pe aici cu experiența in domeniu sau persoane ce știu și pot imaprti informații utile rog ceva sfaturi sau link-URI către informații?

Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Daca a fost acceptata va primi instructiuni pentru implementare, so obligatoriu trebuie sa respecte pasii din proiect, inca un lucru important este faptul ca ea trebuie sa investeasca (poate opta pentru un credit punde de la banca) in prima etapa si apoi in urma derularii proiectului daca va respecta si va implementa va primii cei 40 mii (in doua etape).

1 răspuns: