|

Buna ziua! Am un dslr 760D si am ceva experienta, am 14 ani, si as vrea sa castig ceva banuti din fotografie, nu ceva wow dar ceva banuti. Vroiam sa fac calendare personalizate dar nu stiu de ce am nevoie, ce programe. Daca mi ati putea da sfaturi si niste programe dar profesionale daca se poate indiferent de pretul lor. Multumesc!

5 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Salut. Nu stiu legat de calendare. Dar eu iti recomand să faci ședințe foto poti pune anunt pe olx, la jumate, okazii, etc. Cred ca ai mai mult șanse cu asta eu spun că pentru începi să cer 50 de lei ședința si unde la 70-80 pe care sa le trimiți dupa pe mess whatsapp gmail etc.
Sper că te am ajutat.

4 răspunsuri:
| a răspuns:

Ai experiența de face poze?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Andreeush):

Da, adica de cativa ani fac poze si am mers cu alti fotografi, etc, si consider ca ma descurc

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
Răspuns utilizator avertizat
| a răspuns:

Salut, invata sa folosesti aparatul de fotografiat pe modul manual, trebuie sa faci multe poze si sa abodrezi multe stiluri de fotografiere. Poti incepe sa faci poze de portret pentru prietenii tai. Dupa care trebuie sa incepi sa inveti sa editezi pozele intr-un program pe calculator/laptop. Lightroom este un program cunoscut, insa foloseste multa memorie RAM si este posibil sa mearga greu. Alte variante de programe pentru editarea pozelor sunt: Capture ONE sau Luminar. Daca vrei sa faci calendare sau orice scos la imprimata cel mai bine este ca vorbesti cu o firma de printare, cu persoane care se pricep la lucrul asta. Daca vrei sa afli mai multe detalii despre fotografie poti sa vizitezi site-ul meu https://soulseeker.ro

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează