| Radu0088 a întrebat:

Hei salut deci o intrebare vreau să îmi iau o chirie să zicem că chiriea e de 1000 de lei idea e că cam cât ar costa plus cheltuielile gen: apa, curentul.
Mă puteți ajuta

Răspuns Câştigător
| GabrieloKg a răspuns:

Daca chiria este 1000 lei.
Cu cheltuielile poti ajunge undeva la 1300 lei.
Adica apa, gaz, curent, in total sa faca 300 lei.
Pentru o singura persoana maxim 500 lei, dar cata apa sau curent sa consumi singur.
Eu zic maxim 400 lei.
Total 1400 lei.

5 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

La varsta ta nu ai dreptul sa stai in chirie esti minor nu ai serviciu deci stai cu parintii pîna la 18 ani.

| AtomiX a răspuns:

Nu exista un cost fix pentru ca sunt multi factori ce pot influenta asta. Depinde de stilul de viata se poate consuma mai mult sau mai putin curent, depinde de etaj se influenteaza caldura (recent am comparat cheltuiala cu un vecin de la ultimul etaj..si in luna de iarna el a platit doar la caldura cat am platit eu in total toate cheltuielile)...asta in cazul in care fiecare apartament are totul separat, ca daca prinzi un bloc cu toate la comun, ai pus-o laughing
Dar un cost estimativ cred ca ar fi undeva la 500 lei.

| johnnny123 a răspuns:

Esti in clasa a 7-a si vrei sa te muti singur in chirie? Parintii tai ce parere au despre asta?

| Sophieka a răspuns:

Vreau sa mai adaug ca depinde de ce imobil inchiriezi! Garsoniera, apartment cu o camera; doua sau trei. La garsoniera iesi cel mai ieftin, dar spatiul este mic si poate fi frustrant.
Apartamentul cu o camera poate depinde la fel si celelalte cu mai multe camere, daca vrei sa iesi mai ok si sa ai caldura buna iarna, i-ati imobil cu centrala! Nu cu incalzire comuna decat daca e garsoniera, dar atunci, e posibil (dar nu neaparat) sa cam faci frigul iarna, mai ales daca esti o persoana mai sensibila la clima.

Vara cheltuielile cu cele mentionate nu ar trebui sa depaseasca 200 lei / luna si 400 - 500 lei / luna cum spune GabrieloGK, iarna, dar depinde de tipul de imobil.

Sa mai adaugi si telefonul, netul, cablul tv daca folosesti + mancarea + alte necesitati casnice + bani pentru alte cumparaturi + bani de pus deoparte (neaparat, si nu, nu cu mentiunea de "bani pentru zile negre" ).

| Radu0088 explică:

Nu vreau sa mă mut acum
Doar mă documentez de un timp mă gândesc prea mult la viitor.