|

Salut! Am o întrebare legată de aplicația "Revolut". Să spunem că am comandat cardul fizic, a ajuns, facem prima plată cu acesta și primim bonusul de 50 de lei. Putem scoate banii de la o sucursală sau primim comisioane pentru asta? Iar daca acest lucru este posibil, sa ai cardul gol si tu sa vrei să-l închizi, vei fi taxat pentru ceva sau pur și simplu merge? Aș vrea sa primesc câteva păreri ale altor utilizatori care au folosit aplicația mai des și care știu exact cu ce se mănâncă. Mersi anticipat!

2 Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Salut,
Comisioane vei plati in functie de banca care o folosesti. Trebuie sa depui o suma de bani in functie de tara. Nu stiu cat este in Romania. De contul Revolut trebuie sa legi un alt cont bancar din Romania. deoarece asa functioneaza.
Din cate cunosc inchidere contului e gratis dar e posibil sa trebuiasca sa suni la ei.
Folosesc Revolut de vreau an jumatate si cumpaturile le fac cu el. In incarc cu contul de la alta banca.
Nu stiu ce comisioane te astepti sa primesti in afara ca dai link-ul la altii sa faca cont dupa tine.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Bonusul ala de 50 lei il primesti doar dupa ce un prieten de al tau isi face cont la ei de pe link ul trimis de tine, incarca contul cu minim 50 lei si face prima tranzactie, de abia pe urma primiti amandoi cate 50 lei...Eu am retras de la ATM uri de la Cec Bank si BCR si nu mi au luat comision

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează