| Danutz2pew a întrebat:

Salut! Stie cineva metode bune si profitabile de facut bani online, pe internet? Ma gandesc la un venit extra, peste salariu. Poate fi de orice natura, sunt deschis la metode noi. Multumesc mult!

Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| zeuspebepeee a răspuns:

O modalitate buna este daca ai cunostinte sau abilitati in anumite lucruri, iti poti oferii serviciile pe site-uri precum Fiverr unde sunt N lucruri. Daca stii sa vorbesti ca si Roby Roberto spre exemplu poti face bani din asta extra, daca te pricepi la desenat, ilustratii, edit-uri sau poate esti foarte bun la un joc poti face coaching, etc. Mai sunt multe alte site-uri de genul de Freelance.

De asemenea mai sunt site-uri legite unde faci anumite Quiz-uri prin care le spui propria opinie si ei te platesc cu o suma diferita in functie de Quiz-ul respectiv si de lungiditatea lui (JusPlay, Qureka, BrainBaazi).

O alta modalitate este streaming-ul de gaming sau de alte lucruri precum Twitch sau Trovo, unde esti platit inclusiv de site-ul respectiv, nu doar de donatii, daca mentii un anumit numar de oameni constant pe stream-urile tale.

O alta metoda este sa te angajezi ca si tester la anumite companii care angajeaza pe termen scurt persoane pentru a le testa web-urile, jocurile, aplicatiile, etc.

De asemenea poti deschide un site unde poti face Dropshipping cu supra pret la anumite produse de pe AliExpress sau Alibaba, etc. (Aici este totusi vorba de o afacere, deci e bine sa te informezi foarte mult inainte de a decide sa faci o investitie in acest lucru).

Cam astea sunt metodele pe care le stiu sa iti ofere un extra venit in mediul online si sa nu se catalogheze ca fiind joburi proprius zise. Sper ca ti-am fost de folos, o zi minunata sa ai.

2 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Daca esti expert in ceva programare sau marketing, poti face bani online, daca nu, poti face bani prin munca fizica (constructii, gradini, agricultura, sere de legume si fructe).