| Mihaiflorin14327 a întrebat:

Salut TPU! Dacă eu trimit un colet prin posta(gen daca vreau sa vand un telefon sau orice intr-un plic ma duc la posta lasa coletul si ajunge la persoana respectiva eu cum imi primesc bani?)

Răspuns Câştigător
| AnOnImuSS1 a răspuns:

Salut, inainte de toate cauta o cutie si ambaleaza-l super bine ..coletele postale sunt aruncate in masini..cand te duci la posta ii spui ca vrei sa trimiti un colet cu ramburs adica destinatarul plateste ca sa ridice coletu( ii dai buletinu la doamna de la posta sau completezi tu un formular scurt treci adresa ta si adresa lui una pe fata si una pe spate la cutie apoi ti-l cantareste si platesti tu trasport) daca trebuie sa iei bani pe telefon specifici Rambursarea cu tot cu plata transportului sa iti recuperezi banii!

3 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Tot la poștă. Vei primi un aviz când ajung.

| relian a răspuns:

Pai depinde cum anume vinzi.Ca sa vinzi online trebuie neaparat sa fii pe un website de genul asta,cum este ebay,amazon etc,acolo pui produsu cel vrei sal vinzi,cumparatorul plateste prin diverse metode ce se foloseste pe acel website si tu iti vei primi banii.
Poate plati direct,tu dai contul si ala iti trimite bani,sau prin paypal sau alte mijloace.
Mai poti vinde si in afara unui website online dar la fel aveti nevoie de conturi la o banca,cel mai preferat si sigur este paypal,tu trimiti aluia prin paypal un ordin de plata,ala plateste,tu trimiti pachetu cu posta,apoi banii iti intra in cont prin paypal.
De ce zic cu paypal este mai bine si mai sigur? Pt ca asa este,cumparatorul vireaza banii catre paypal, paypal il controleaza daca are bani sau nu, apoi tu trimiti pachetu iar banii ii primesti de la paypal nu de la cumparator, cumparatorul nu te va cunoaste, va stii doar cum te cheama chestii generale, dar nu va stii ce cont ai la banca sau daca ai ori nu.

| Zuzu1991 a răspuns:

Il pui cu ramburs, destinatarul nu primeste coletul daca nu il plateste