| Ghengbeng18381 a întrebat:

Salut TPU, o întrebare pentru cei care au experienta pe platforma Ebay. Am creat un cont de vânzător care din păcate au hotărât sa il închida deoarece unul dintre produse nu corespundea cu politica lor. Iar contul a fost închis pe viata fără permisiunea de a mai lucra pe platforma. Am creat alte câteva conturi care de asemenea au fost închise fara vreo explicație nemaiîncălcând regulile de data aceasta. Țin sa menționez ca toate datele au fost schimbate. Cum pot rezolva ca contul meu sa nu mai fie închis?

Răspuns Câştigător
| Jassmina a răspuns:

Nu poti, pntru ca Ebay este o platforma legala care detecteaza conturile false si le inchid imediat.
Cum crezi ca rezista de zeci de ani, fiind una din cele mai mari platforme de vanzari internationale?
Ti-ai batut joc de ei si acum, ei te detecteaza cu minciuna si continua sa te blocheze.
pe Ebay si paypal ai obligatia sa-ti declari datele personale legale si corecte, fiind ei te verifica si-ti verifica si contul bancar, iar daca un nume nu corespunde sau o cifra, esti imediat blocat.
Lucrez de peste 10 ani cu Ebay si am 4 conturi (1 personal si 3 ale firmelor cu care lucrez si le gestionez), dar nu mi-am permis niciodata sa dau date mincinoase, tocmai pentru ca stiu cat sunt de atenti la detalii si cate documente cer ca sa dovedesti ca esti o persoana sau entitate legala.
Dupa cum vad, tu nu ai nici macar 18 ani, deci prima incalcarea a legii in care nu ai voie sa detii un cont pe ebay, sub 18 ani.

| Szekszinator a răspuns (pentru Jassmina):

Totul poate fi ocolit, m-ia-m vandut sora pe ebay, fara gluma

3 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Daca ai incalcat politica lor numai poti face niciodata cont, ei sunt nemți si nu permit sa vinzi tu lucruri vechi si deteriorate ca pe ceva nou. Greseala ta.

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Incearca sa iti faci cont de pe telefonul altcuiva, si desigur cu toate datele schimbate (mail, nr de telefon etc.)