|

Salut TPU, stiti cumva daca pot face împrumut bancar de 2500 Euro? Daca am 18 ani? Acum 2 sapt mi-am dat demisia si mam reangajat, am avut 1 an cu carte de munca. Va multumesc!

6 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Buna! Din experienta mea iti pot spune ca Da poti face un Credit la o Banca sau un IFN din Romania, daca ai minim 18 ani, cu conditia sa te incadrezi in Regulile Bancilor generale. Pentru a obtine un Credit trebuie sa ai un Salariu ok stabil, minim 1000 ron, sa lucrezi pe perioada nedeterminata, de minim 3 luni si sa nu ai rate neachitate la alte Credite! dar si in acest caz, puteti accesa un Credit cu Refintare! insa nu trebuie sa fiti in Biroul de Credit! ca rau platnic, sau restantier, pentru a putea primii un Credit de 2500 euro. Va pot Recomanda cateva Banci care va poate acorda un Credit! in cazul Dumneavoastra! daca doriti. Sper ca vam putut ajuta!

| explică (pentru patrisiaroz):

Chiar te rog, si îți multumesc frumos!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru BroAlyn):

Buna, incearaca te rog, pentru un Credit la aceste Banci din Romania, acestea acorda imprumut si celor care sunt in Biroul de Credit! cu conditia sa nu aveti si alte credite neachitate! puteti primii Credit si daca aveti Garantie Auto sau imobiliara.
https://www.simplucredit.ro
https://www.mozipo.ro/credite/ro/
https://www.easycredit.ro
https://www.happy-credit.ro
https://oney.ro
Sper ca ti-am fost de ajutor! mult succes!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru patrisiaroz):

Mulțumesc frumos

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
5 răspunsuri:
| a răspuns:

Daca esti sigur ca ai fost angajat legal, poti face. Problema e ca daca schimbi prea multe locuri de munca intr-un timp scurt nu pica bine. Una din conditii mai este sa nu ai alte datorii neachitate, gen un abonament de telefonie.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Trebuie să îndeplinește mai multe condiții pentru a putea face un împrumut bancar.
Faptul că îți tot schimbi locul de muncă nu prea e în favoarea ta.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează