|

Salutare! Ieri în data de 10.08. am primit salariul de la locul de muncă în contul bancar(BRD).

Acum seara când m-am uitat in aplicația(BRD Net), am văzut căci scrie la tip plată(Încasare interbancara). Iar la detalii arată numele firmei si la sfarșit scrie: "LICHIDARE". Luna trecută pe data de 11.07. nu mi-a arătat lichidare.La tip plata arata alimentare conventie, iar la detalii plata salarii.(asta a fost pe 11.07.).

La aceasta firma muncesc de 2 ani, iar pana acum nu mi-a arat "lichidare".Eu nu am semnat nici o cerere de demisie. Exista vreun motiv de ingrijorare?

Multumesc pentru rabdarea de-ami citi intrebarea.

O seara buna!

2 Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Sal, nu cred ca exista niciun motiv de ingrijorare, poate ceea ce s-a intamplat nu are legatura cu tine ci mai mult cu firma ta, cine stie ce au facut cei de la firma, poate sa mai spele un ban..sau poate s-au imprumutat de la alta banca..nu stiu, Cert e ca lichidarea nu inseamna ca te dau astia afara. Sunt 2 metode de a plati un salariat: o singura data pe luna sau de 2 ori pe luna: avansul si lichidarea. Iar o data pe luna e doar lichidarea. Poate ca acea plata pe care a facut-o firma acum e facuta prin alta banca iar banca aceea a trecut ca detalii "lichidarea". Eu zic sa nu te ingrijorezi, mai ales daca nu ai semnat nimic.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

In general salariul lunar e platit in doua transe. Una se cheama "avans" si cealalta "lichidare". Probabil plata respectiva reprezinta "lichidarea". Asa ca n-ai de ce te panica.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează