|

Bună! As vrea sa public o carte, dar nu pe wattpad sau o aplicație în genu. Mi-ați putea recomanda o editura sau cum as putea sa o public?Dau fundă!

5 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

De obicei : Autorul sau un agentul editorial contactează editura și îi propune o carte. Editura va stabili un termen de minim 30 de zile în care va trebui să dea un răspuns solicitantului.
Aici ai un site cu edituri si detalii : https://booknation.ro/cum-se-publica-o-carte-2-editurile/
Fundatongue

4 răspunsuri:
| a răspuns:

Eu îți recomand Editura Ecou Transilvan din Cluj. O găsești pe Internet. Acolo mi-am publicat și eu prima carte. Este foarte binevoitoare și ajută foarte mult pe începători.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru sadrian46):

Mersi
Dar tu cu cine ai discutat pentru publicarea cărții?
Și cât tea costat sa le publici?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Maria5001):

Cu editura pe care am menționat-o înainte direct. Trebuie să comanzi minim 10 exemplare care merg la depozitul legal. Peste astea, câte dorești, pentru atâtea plătești. Cât m-a costat pe mine nu este relevant pentru dta, pentru că depinde de mărimea,
formatul cărții, de tipul copertei, de gramajul, calitatea hârtiei folosite, de pozele pe care le are, dacă sunt color sau nu. Astea le discuți direct cu editura, telefonic sau prin email. Ai o discuție preliminară, dacă te acceptă trimiți manuscrisul online, spui cum dorești să arate cartea, te îndrumă și ei, spui câte exemplare vrei, ei îți vor indica un minim acceptabil și vei primi o ofertă de preț.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Poate ai o cunostinta care lucrează la o editură, sau ai o editură la tine in oras...cel mai bine ar fi ca tu sa faci investigații si sa încerci sa iti vinzi cartea. Dacă vrei sa o publici online iti recomand sa iti faci un blog.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează