Cei mai activi useri din categoria Auto & Moto pe 2 Ianuarie 2026 sunt:
Chestionarele dupa drpciv sunt exact cele de la sala dar intre timp mi- am luat si carte esentiala am citit majoritatea capitolelor chestionare dupa carte chestionare online cred ca sunt 60% pregatit sa...? (mai mult)
Buna, am un aprilia sr 50 totate componentele sunt cele stock si ma bate gandul sa imi pun un set de 75cc si o toba sport.dar am cateva nelamuriri: 1.Se va simti ceva diferenta la demaraj/viteza maxima? ...? (mai mult)
Conducere fara carnert? Salut, Vreau sa va intreb daca pot conduce o masina de drumurile publice, daca inca nu am primit carnetul, miercuri 17. oct. 2012 am luat orasul, insa nu am primit nici ...? (mai mult)
Cu cat timp inainte de varsta de 18 ani poti incepe scoala de soferi? Si poti da sala si orasu inainte de 18 si cand faci 18 sa te duci sa iei permisul?
DAU FUNDA! cine are vreum notor de vanzare de atv dar unul mare sau daca stiti vreun site
Daca procesul este pe rol si am nr. provizori trebuie sa le inlocuiesc dupa o luna?
Stergerea acelui contur negru al numaralui de inmatriculare afecteaza cu ceva daca ma opreste politia? :-s
Dupa cat timp te programeaza la traseu? ca saptamana viitoare dau sala!
Daca am categoria B, C, C+ E si vreau sa muncesc pe tir in Germania trebuie sa am atestat si card sau se poate si fara?! ...am dat deja de atesat marfuri generale si adr si o sa le am peste o luna dar...? (mai mult)
Salut,as dori sa stiu daca atestatele astea pentru scutere pana in 50cc sunt valabile si in celelalte state membre in U.E? Astept un raspuns urgent.
Am un Opel Astra 1.6i din 2002 si am scos bateria.Ca sa resetez data, ora, sau sa ascult muzica la radio/casetofon imi cere codul, pe care nu il am. Unde il pot gasi? Ce pot face sa intru in posesia...? (mai mult)
As dori sa achizitionez o honda cbr 125, imi puteti arata unele poze sa ma lamuresc fiindca circula multe replici pe piata, modelul din 2007 este normal sa fie pe carburator(mie mi se pare cam...? (mai mult)
Va rog as vrea sa achizitionez un 125, va rog dati- mi si mie niste ex de motociclete de viteza bune de 125 cc nu vrea decat 4 timpi, cat mai multe argumente + detalii, va rog mult. Multumesc anticipat...? (mai mult)
Ce trebuie sa fac la inmatriculare ca sa primesc numere de imatriculare mici...ca alea de la motocicleta?
Saptamana asta am cumparat un renault clio, am facut actele de vanzare cumparare, i- am dat banii si mi- a dat actele masinii si cheile... pe talon scrie instrainat catre mine. Dar problema este...? (mai mult)
Daca am cazut la examenul auto( la sala)pot sa ma duc din nou in ziua cand se implinesc 17 zile de la examen.De exemplu am cazut pe data 2 de si ma duc in data de 19 are ceva?
Neata TPU! Azi sustin examenul practic auto si sincer nu mai pot de emotii tineti-mi pumnii :*.
Radiatorul de racire de pe seat ibiza 2 este compatibil cu vw golf 3?
am cumparat si eu o masina ..am primit toate actele la ea numai ca nu am facut contractul de vanzare- cumpararare ...ca sa o trec pe numele meu trebuie sa- l caut pe cel de unde am luat masina sa...? (mai mult)
Cine imi da siteu de la crash time 4 dau funda scuze cat
Imi puteti da un site de pe care pot cumpara casca enduro la preturi mai mici (chiar si la mana a doua).MS
..am o intrebare:D..deci, am o zgarietura pe torpedoul masinii si se vede tare rau..Intrebarea este, daca stiti cumva cum se repara/mascheaza acea zgarietura, daca exista vreun spray sau ceva?!...? (mai mult)
Intrebare pentru cei care se pricep la motoare ( de motocicleta ). Am un yamaha majesty 125cc 4T, mi- a dat afara tot uleiul prin filtrul de aer in urma unui drum de cca 50 km. Am avut noroc ca...? (mai mult)
Cine stie vreun site de masini din Bulgaria stie cineva?
Cum te descurci cu un Lotus Evora in Romania(mai mult in Bucuresti)? Mi se pare o masina foarte cool, care nici nu consuma foarte mult. Sau ar fi mai bun un Lotus Elise, despre care am auzit ca se adapteaza...? (mai mult)
DAU FUNDA! cine imi poate spune daca ar fi bine sa pun un motor de mobra 50 cu 4 timpi pe un mini buggy de vreo 80 de kg? sau daca ar trebui sa pun alt motor
Nu imi merg senzorii care atunci cand deschid usa si is farurile aprinse nu se aude nimic numai la usile din spate. Care ar fi problema si cum as putea so rezolva?
Salutare TPU, ziceti-mi si mie niste site-uri de unde as putea sa cumpar niste tank paduri ( protectii rezervor ) pentru yamaha fz6! plizz dau funda
Care sunt cele mai intrebate masini pe piata? intre preturile 2500- 4000 euro, vreau sa stiu.Pentru ca vreau sa aduc niste masini de peste granita si nu stiu ce sa fac(LE ADUC PENTRU VINZARE).p.S dacia,...? (mai mult)
Sal TPU.Am si eu o intrebare : daca pun un cdi de 125 pe motor de 49 are ceva, imi afecteaza scuterul?
2 intrebari am! Prima ar fi ce taxe se platesc anual sau la 2 ani la o masina, sau poate nu m- am exprimat bine, mai precis imi iau azi masina ce costuri o sa am, asigurare, itp toate cele nu prea ma ...? (mai mult)
Am 15 ani, 1.70 m inaltime si as dori sa stiu parerea voastra.Nu ma pot decide dintre yamaha yzf r125(care imi place mai mult)si honda cbr 125.Ma puteti lamuri cu actele de 49 cc cu toate ca moto...? (mai mult)
Buna seara TPU am si eu un motor de atv 125 cu ambreiaj centrifugal as dori sa il vand am pus pe atv motor ij jupiter 4
Buna seara TPU.Am un suzuky burgman 400 si vreau sa ii reglez carburatorul....am inteles ca are pe subt el(carburator) un surb care ii reglez amestecul de aer si benzina vreau sa stiu cum se regleaza surubul...? (mai mult)
Salut cine stie unde pot vinde si eu urgent un scuter kimco grand dinc 50 defect?
DAU FUNDA! cine imi poate da siteuri cu cadre proiectate pentru mini buggy?>>>> ceva acolo sau niste imagini cu pasi de construire
Buna,am o masina adusa din strainatate, cat ma costa sa o inmatriculez pe RO.este din 98 si are motor 19.ms mai multe detali nu stiu sa va dau... vreau macar sa imi dati cu aproximatie :D
Cum ze dezactiveaza alarma din cheie la peugeot (307SW)?
Care ma poate ajuta sa gasesc o masina buna la pretul de 1.500 euro? (Inmatriculata in RO)! Astept multe raspunsuri.Dau FUNDA pentru cea mai buna masina!
Unde sunt bujiile la un vito si cum as putea da jos cureaua
Imi bate in partea dreapta cand fac stanga (bucsa de la bara de torsiune )vreau sa plec cu ea la un drum mai lung da nu mai am timp sa o schimb Intrebarea mea: Ce se poate intampla daca nu o schimb?( ...? (mai mult)
Cine are piese de vanzare motor sau tuning de Dacia 1310 injectie? Ce piese?
Salut baietii; ), stiti cumva cat ar costa un sistem de deschidere a portbagajului, as vrea sa scot sigla si manerul de pe haionul unui golf 4 sa fie simplu, si mi- ar trebui un sistem care ar trebui...? (mai mult)
am un laptop Acer aspire 5742 si nu imi mai merge butonul,, esc,,. Ce are? Ce trebuie facut?
Cine ma ajuta sa gasesc service repair manual pentru Nissan Pathfinder 2005 -2007 R51
Am un atv 110cc hummer si vreau sa ii iau doua anvelope si marimea este 16x8.00-7 si scrie sub (200/55-7) conteaza la dimensiune ce scrie in paranteza sau doar 16x8-7?
Stiti de unde gasesc un motor pentru un kart?
La cati km trebuie schimbata distributia?
Buna seara TPU! am un burgman de 400 cc si vreau sa-i pun un filtru de aer sport....am inteles ca nu e prea bine vreau sa stiu dezavantajele si avantajele.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandra123s întreabă:
pityyy16cm întreabă:
T0T întreabă:
Bataiewwe întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Resedintele de judet ale Romaniei
Cat de bine stii care sunt resedintele de judet din Romania? Hai sa descoperim!