Cei mai activi useri din categoria Auto & Moto pe 1 Ianuarie 2026 sunt:
Daca bei o bere iti ia permisul daca te pune la alcooltest?
O bere iese la alcooltest cand te verifica un politist?
Am o Yamaha TZR 50.As vrea sa aflu unde sunt toate limitatoarele la acest scuter pentru a le duce la un mecanic sa le scoata.
Am o problema cu telecomanda masini (renault megane din 2000) nu mai merge ledul clipeste cand apas butonu de inchidere al telecomenzi insa masina nu se inchide. chestia e ca a incetat sa functioneze ...? (mai mult)
Dacă cumpăr o mașină din Germania sau altă țară, ce trebuie să fac cu ea când ajung in țară?
Dacă cumpăr o mașină din țară care nu este din județu meu, ce trebuie să fac să schimb numerele de la mașină? să pun numere personalizate?
Salut tpu.cat costa o dacie sandero fara programul rabla, si cei care au aceasta masina ce pareri aveti? multumesc.
Cine ma poate ajuta sa imi zica ce acte imi trebuie sa trec masina de pe numele tatalui meu pe numele meu? stam la aceeasi adresa ..multumesc
Ce este mai bine, sa imi cumpar masina sau sa o iau in leasing? Cat ajunge un leasing la o masina de 20 000euro pe 5 ani?
Salut as dori sa imi dati si mie o adresa unde pot sa vad niste atv- uri de vanzare la mana a2- a pentru copii de 12 ani si as dori sa stiu acestea sunt autorizate sa mearga pe drumuri conduse de copii? ...? (mai mult)
Salut TPU,as vrea sa stiu cat are in bord Lamborghini Gallardo,kilometraj,cate ture are in bord, de cat are motorul si pretul...
Am si eu o intrebare: ce fel de verificari se fac la RAR pentru scutere? Am gasit un scuter ieftin, dar vanzatorul spune ca are setul de 80. Unii spun ca aia doar verifica seria, se uita la...? (mai mult)
As dori sa stiu cam cat ma costa sa aduc o masina din Germania sau din Austria?
Este bun un atv hummer 8 sau m 8? Vreau sa stiu daca tine?
Buna tpu...As vrea sa stiu ce consum are un atv hummer 125cc? Ma puteti ajuta?
BunaTPU.Va rog sa-mi spuneti in ce orase din vestul tarii sunt targuri auto cu masini second -hand aduse recent in tara?
Ce masina imi recomendati?
Care este cel mai bun site din Romania pentru a comanda piese pentru masini import si iti aduce piesa acasa?
Salut,ce masina imi recomandati de inceput, sa fie fiabila maxim 3000E (in afara de logan si matiz)
Salut,vreau sa imi cumpar si eu o masina din afara tarii,din cehia mai exact, ce imi trebuie sa vin cu ea acasa? de ce am nevoie la vama?
Cat de curand vreau sa imi iau un aparat, cred ca de craciun... si ma gandeam la acesta : http://www.emag.ro/aparate- foto- compacte/aparat- foto- digital- nikon- coolpix- l310- 141mp- negru- - pVNA170E1?ref=hp_rec_1...? (mai mult)
Sal.tpu.pentru un opel astra g cu motor de 1.7 dti an 2001.200900km.sunt multi?
Unde gasesc si eu o spalatorie auto in Bucuresti care sa imi curete tapiteria de pete. (am incercat sa curat petele cu diverse prod si nu au iesit)
Cat costa certificatul de autenticitate auto de la rar?
tocmai am cumparat un vw Transporter T5(multivan), disel 1.9 TDI(1896) cu 102 cp din 2008, are si filtru departicule iar motorul este euro 4, si asi dori sa stiiu si eu cam cat costa taxa de...? (mai mult)
Ce inseamna Servotronic?
(Funda)La anul vreau sa imi iau un motor gen Aprilia Rs 125... vreau ceva ce depaseste 140kmh... bugetul meu e limitat la 1000euro recomandatimi cel mai bun motor de 125cc.
Am un Matiz SE din 2000, 60.000 de km in stare foarte buna fara rugina cu aer conditionat, servodirectie CD player Sony+ 4 boxe, fete usi full, ulei, filtru ulei, filtru aer, curea ...? (mai mult)
Am o bicicleta la care am v brake si as vrea sa ii pun frana pe disc ce ar trebui sa ii cumpar?
Am o mica problema cu scuterul l-am lasat in ploaie si sera cand am iesit cu el nu-mi mai mergeau luminile. Oare din ce cauza
Sunt bune scuterele first bike?(explicati-mi de ce au preturi asa accesibile).Ms!
Cemi trebuie la un scuter 49cmc ca sa merg cu el ce-mi trebuie. fundita repede
Salutare TPU Aveti idee cat ar costa un ambelaj de piaggio in 4 timpi cu tot cu rumenti totul e original, nu stiu la ce scuter vine are doar semnul ala piaggio pe ambelaj, nu are joc nimic e tapan ambelaju,...? (mai mult)
Salutare TPU Am si eu un scuter malaguti f12 l- am segmentat acum 2 saptamani si azi s- a blocat pedaua i- am pus segmenti prosti! cilindru e putin ovalizat, trebuie sal alizez, de alizat costa 50 ...? (mai mult)
Daca aveti scuter de vanzare 49cc pana in 15 mil, sau daca stiti niste site-uri dau funda(doar din regiunea Sibiu)
Cati km sunt de la Resita pana in Suceava? Dau funda
am si eu un scuter chinezesc in 4t si are limitator la 50km/h si nu ma idee unde se efla? Multumes anticipat!
Unde pot gasi un site cu motoare (noi sau second-hand) pana in 250-300cc 4timpi si un pret rezonabil?
URGENT! Unde pot gasi cartea tehnica a masinii Renault Clio 2 Initiale Paris din 2003 in LIMBA ROMANA? VA rog ajutati-ma cu un link! Dau Funda :)
Salut am gasit un golf 5 la 5300 de eruo an 2005 nu e modelul full are vreo 130000 de km ce credeti pretul este mic, mare sau pot sa gesesc si mai ieftin nu imi dati site- uri m- am uitata si eu pe toate...? (mai mult)
RASPUNS FOARTE DETALIAT PLZ! FUNDA! Ce inseamna : chip tuning, injector sport, ambreaj hidraulic sport, Si cum s`ar explica "limtatoarele" adica sa le scot de pe o yamaha yzf r125 pentru performante...? (mai mult)
Kawaswaki ninja are schimbator de viteza la picior? sau viteza se schimba automat? Da funda:D
Ce modificari legale as putea face la o yamaha yzf r125 ca sa fuga mai tare, mai multa putere bla bla [ modificari care sa o faca mai agresiva din punct de vedere mecanic]. APROPO! CE INSEAMNA CHIP PT...? (mai mult)
FUNDA. Salut am un modulator fm la masina si problema e ca se incalzeste as putea spune chiar ca se incinge. Care sa fie cauza?
Buna! cine ma poate ajuta sa-mi spuna unde pot sa-mi fac un cont pentru harta rutiera a Romaniei pentru camioane?
Subwoofer pe casetofon original.De ce nu poti pune subwoofer pe un casetofon original al masinii? Pe un Ford Focus 2005 de exemplu.
Ce greutate are cutia de viteze a daciei 1410?
am un scuter nou si e in rodaj.are ceva daca am luat mai o persoana pe el? am facut in jur de 10-14km amandoi. mantionz ca aveam deja facuti singur 50 km.
Buna TPU...Nu stiu unde gasesc de vanzare furca fata noua pentru gilera runner.Pe internet nu gasesc deloc numai suspensie spate cine imi da un site concret cu furca pentru gilera runner dau funda.
Am un scaun cu rotile electric Dragon invacare.Recent s-a defectat.As dori sa stiu unde as putea gasi in Timisoara, un cunoscator in domeniu. Orice informatie suplimentara imi este foarte utila.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Alexandra123s întreabă:
NonZarek întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
The Americans
Ati urmarit The Americans, un serial despre spionaj, secrete si aventuri? Hai sa vedem cat de multe va mai amintiti!