TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Auto & Moto

Auto & Moto

• 1230
  • 1231
  • 1232
  • 1233
  • 1234
anonim_4396
în 29 Aprilie 2012 |

Buna ziua tutuor la inceputul lui iulie ma duc in Romania pentru a da permisul auto(cu o luna inainte de a implini 18 ani), dar o sa plec sigur (parintii mei o sa vina dupa o luna... trebuie semnatura? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
RMG35
în 29 Aprilie 2012 | RMG35 întreabă:

Cam cat costa un ATV din acela mai mic? Multumesc anticipat!

1
Răspunde Raportează
xDani3lx
în 29 Aprilie 2012 | xDani3lx întreabă:

De curand am pus un pariu cu un prieten. Eu am spus ca nu este voie sa circuli cu atv-ul pe drumuri publice. El a spus ca este voie. Daca imi puteti da va rog un link unde scrie clar ca este...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
xDani3lx
în 29 Aprilie 2012 | xDani3lx întreabă:

De curand am pus un pariu cu un prieten. Eu am spus ca nu este voie sa circuli cu atv-ul pe drumuri publice. El a spus ca este voie. Daca imi puteti da va rog un link unde scrie clar ca este...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Georgel26
în 29 Aprilie 2012 | Georgel26 întreabă:

Am si eu o dilema si nu stiu ce si cum. Sper ca ma puteti ajuta voi :D. Deci, sunt un mare entuziast al masinilor si peste 2 luni urmeaza sa ma apuc de scoala de soferi. Am decis impreuna cu tatal...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
o0ops_2090
în 29 Aprilie 2012 | o0ops_2090 întreabă:

Am 17 ani si vreau sa invat sa merg pe motocicleta, stie cineva cam cat costa daca vreau sa merg pe poligon?

3
Răspunde Raportează
Landied
în 29 Aprilie 2012 | Landied întreabă:

Am auzit ca in zona Mitropoliei,Iasi, spre splai bahlui este un magazin cu articole pentru motociclisti, unde se pot gasi cagule.Stiti mai exact unde?

1
Răspunde Raportează
slalomprintrecretini
în 29 Aprilie 2012 | slalomprintrecretini întreabă:

daca pun eu folie pe geamurile de la masina si merg la omologat cu ele este mai ieftin.

3
Răspunde Raportează
aditzuca
în 29 Aprilie 2012 | aditzuca întreabă:

Am un ford focus 2003 diesel, cand accelerez mai tare scoate fum negru.Pana acum nu scotea.Ce sfaturi puteti sa imi dati?

2
Răspunde Raportează
Alyngrosu
în 29 Aprilie 2012 | Alyngrosu întreabă:

Exista vreo lege care sa impuna scuterelor inmatriculate pe primarie sa plece din localitatea in care este inscrisa

1
Răspunde Raportează
WhiteWyzard
în 29 Aprilie 2012 | WhiteWyzard întreabă:

Salutare, am o intrebare, Am primit de la o cunostinta o dacie, am mers cu ea 2 ani pe numele vechiului proprietar, recent am decis sa o trec pe numele meu, am facut contract vanzare cumparare am trecut...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Alyngrosu
în 29 Aprilie 2012 | Alyngrosu întreabă:

Sal la toti am un scuter inmatriculat in orasul Brasov am un prieten care sta in Prejmer o localitate situata la 20 km de Brasov intrebarea mea este pot merge pana la el fara sa se lege politia de mine?...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
florinkenedy
în 29 Aprilie 2012 | florinkenedy întreabă:

Cum fac o fata de 10 ani si eu de 10 ani sa ma iubeasca am avut o relatie si acum alta si nu vrea sa se inpace cum mine.va rog spuneti-mi cum fac sama placa din nou?

3
Răspunde Raportează
Kataklysm
în 29 Aprilie 2012 | Kataklysm întreabă:

As vrea sa-mi fac un kart electric si nu stiu ce motor sa folosesc :D. Stiti cumva ce motor (sau de la ce ) ar fi bun ca sa ma duc cu el 35-max 40/h? Si daca da si ce baterii? Funda+Vot

2
Răspunde Raportează
WoodenCross97
în 28 Aprilie 2012 | WoodenCross97 întreabă:

Am o intrebare. vreau sa-mi iau o motocicleta de motocross mai mica pentru inceput de ex:kawasaki de 65cm3... De unde pot sa o cumpar? Am 13 ani jumatate si sunt din bucuresti.am voie sa merg? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
CRISTIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
în 28 Aprilie 2012 | CRISTIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII întreabă:

Dc cand intru in fifa 11 sa joc un meci imi arata ecranu pe un fond albastru si nu merge sa fac nimic.

5
Răspunde Raportează
Mariuuss
în 28 Aprilie 2012 | Mariuuss întreabă:

am un scuter in 2 T pe aer! de azi de la 16:30 cand am vrut sa plec cu el, avea demaraj tot bun am plecat bine dar cand sa accelerezi eu mai tare, nu se mai accelera, merge inganat asa cand vreau...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
Ketta
în 28 Aprilie 2012 | Ketta întreabă:

Salutare am o mare problema, am un Ford Fusion din 2006, azi mergand pe strada urcand in panta ca sa merg pe autostrada, mergeam cu a 3a vroiam sa schimb a 4a dar inainte sa schimb accelerand normal...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
danielpanc
în 28 Aprilie 2012 | danielpanc întreabă:

Cite puncte sint necesare pentru obtinere permis categorie b1 si cum se procedeaza cu scoala de soferi

1
Răspunde Raportează
augu200
în 28 Aprilie 2012 | augu200 întreabă:

Cine a vazut filmul The Grudge cum pot sa ma fac ca demonista aia.Adica sa arat ca ea.N-am parul la fel ca ea n-am nimic ca ea.Sunt o simpla fata.Mi-a placut mult filmul. Vreau sa arat ca ea.Cum pot?

2
Răspunde Raportează
VladM15
în 28 Aprilie 2012 | VladM15 întreabă:

Ce parere aveti despre logan?; este mai bun decat fordu,opel,vw, renou, fiat(argumentati raspunsu).

1
Răspunde Raportează
alexdinvasilati
în 28 Aprilie 2012 | alexdinvasilati întreabă:

Sall imi poate da cineva un link cu atv/scutere ieftine seconhand astept raspunsuri

3
Răspunde Raportează
djmaniacul
în 28 Aprilie 2012 | djmaniacul întreabă:

Salut am si eu o problema cu scuteru. am schimbat segmenti si nu mai merge cum a mers inainte pe la 50-55km/h incepe sa sune cv si nu mai are forta sa traga trebuie s-o las mai incet. cine ma poate ajuta...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
WoodenCross97
în 28 Aprilie 2012 | WoodenCross97 întreabă:

La 14 ani as vrea o motocicleta de motocross...Intrebarea mea este:Ce motocicleta mi-ati recomanda, sa nu fie prea mica, nici prea mare..sa fie normala de varsta mea.Pana in 300 de euro la mana? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
teknoob
în 28 Aprilie 2012 | teknoob întreabă:

Cum trec un scuter Second Hand inmatriculat, pe numele meu? ce trebuie sa-mi dea vanzatorul sa fie totul legal ca sa n-am probleme?

1
Răspunde Raportează
GAmesh07
în 28 Aprilie 2012 | GAmesh07 întreabă:

Stiti cumva daca IRC Sibiu se va desvasura pe acelasi probe ca Raliul Sibiului? Se va putea sta cu cortul?

0
Răspunde primul Raportează
carrera
în 28 Aprilie 2012 | carrera întreabă:

Salutare veau sa cumpar jantele : http://dezmembrezauto.ro/anunturi-auto/show-ad/477/Jante-17-BMW-seria-3-E46-coupe/Bucuresti/2004/1-ANVELOPE_JANTE/ cere 450 uro cu tot cu caucicuri. merita banii? gasesc...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
time2die
în 28 Aprilie 2012 | time2die întreabă:

Imi puteti spune va rog o aplicatie android pentru scoala de soferi ..cu chestionare daca se poate...

8
Răspunde Raportează
Tiriplica_Nicku_1990
în 28 Aprilie 2012 | Tiriplica_Nicku_1990 întreabă:

Cine stie sa imi spuna si mie ce ulei se recomanda la izh 350 2t?

1
Răspunde Raportează
mircea881
în 27 Aprilie 2012 | mircea881 întreabă:

Am un moped cimatti oasi si am nevoie de o piesa la motor. Stie cineva unde si daca pot gasi piese de schimb pentru asa ceva?

13
Răspunde Raportează
alexro13
în 27 Aprilie 2012 | alexro13 întreabă:

Am un golf 4. vreau sa le comand dar nu stiu exact pentru ce sunt. http://www.bestautovest.ro/ornament-decor-grila-ventilatie.html

4
Răspunde Raportează
motocros
în 27 Aprilie 2012 | motocros întreabă:

Imi poate da cineva link-uri de unde pot cumpara decapotabile second hand cu capota metalica si capotare-decapotare electrica? Pretul sa fie maxim 5000 euro!

2
Răspunde Raportează
ady3600
în 27 Aprilie 2012 | ady3600 întreabă:

Avantaje si defecte pentru BMW E36 va rog, as vrea sa stiu parerile cunoscatorilor. Multumesc!

1
Răspunde Raportează
kraiova00
în 27 Aprilie 2012 | kraiova00 întreabă:

Salut stie cineva daca pot sa fac rost de acte pentru un piaggio bravo adica toate alea legale... va rog mult

1
Răspunde Raportează
LauraGreeen
în 27 Aprilie 2012 | LauraGreeen întreabă:

Cum se scot pegurile de la BMX?

1
Răspunde Raportează
KevinKevin
în 27 Aprilie 2012 | KevinKevin întreabă:

Buna, in primul rand vreau sa stiti ca mi-am facut atestat pentru scuter si stau in fata unei decizii grele: ce sa imi iau? Am gasit scuterul aprilia sr50, care mi-a placut mult, insa m-am indragostit...? (mai mult)

12
Răspunde Raportează
Ady21
în 27 Aprilie 2012 | Ady21 întreabă:

Am castigat la un concurs un motor care arata cam asa! http://imageshack.us/photo/my-images/204/30773869.jpg/ intrebarea mea este daca pot sa dau de permis pentru categoria A la 17 ani? Si sa obtin...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
TdRMrN
în 27 Aprilie 2012 | TdRMrN întreabă:

Cum pun jocuri pe facebook?

3
Răspunde Raportează
oklahoma
în 27 Aprilie 2012 | oklahoma întreabă:

Dati-mi vreun link/ site cu atv -uri 4x4 din olanda, vreau sa-mi cumpar unul pana-n 2000 de euro multumesc, urgent

1
Răspunde Raportează
mcsmihai
în 27 Aprilie 2012 | mcsmihai întreabă:

Cat ma costa o inmatriculare la o motocicleta de 600 cm3, 72 kW (98 CP), benzina, an fabricatie 1995 si care este procedura? (ce pasi trebuie urmati, eventual ce taxe mai trebuiesc achitate)

1
Răspunde Raportează
Luci88
în 27 Aprilie 2012 | Luci88 întreabă:

ce ziceti de aceasta masina? http://www.schadeautos.nl/auto.php?id=573789&from= face acesti bani? cat ar ajunge inmatricularea in Ro?

4
Răspunde Raportează
gabigabriel
în 27 Aprilie 2012 | gabigabriel întreabă:

Ce credeti se aproba legea permiselor la scutere?

6
Răspunde Raportează
snakeciry
în 27 Aprilie 2012 | snakeciry întreabă:

Salutare TPU inca o nelamurire am VREAU sa iau un opel astra.1.2 motor si vreau sa il iau saptamna viitoare numai ca e in Germania si vreau sa iau numerele pe 5 zile si sa il aduc aici unde stau in Germania...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
PrInTiShOrUl
în 27 Aprilie 2012 | PrInTiShOrUl întreabă:

Stie cineva ce invertor imi trebuie pentru un laptop si un sistem 5+1? de cati W tr sa fie invertorul?

1
Răspunde Raportează
fulgdefulg
în 27 Aprilie 2012 | fulgdefulg întreabă:

Unde pot gasi lista instructorilor auto din brasov?

2
Răspunde Raportează
narcis393
în 27 Aprilie 2012 | narcis393 întreabă:

Va pun si eu o intrebare daca doriti sa si raspundeti! Dati-mi si mie un site de piese tunning pentru un opel astra g caravan vreau sa il tunez si nu stiu cum! Imi puteti spune? Va rog! Dau...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
DanySpeedy
în 26 Aprilie 2012 | DanySpeedy întreabă:

Salut, Am un Seat Leon 1.9 TDI -ALH- 90cp, si din pacate s-a stricat Turbo.As putea monta un Turbo de putere mai mare, fara sa aduc modificari asa majore masini..adica sa nu fie prea mult de lucru la...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
RaresZaharia1991
în 26 Aprilie 2012 | RaresZaharia1991 întreabă:

A auzit cineva de Mitsubishi Cordia EVO?

2
Răspunde Raportează
Nevastuic
în 26 Aprilie 2012 | Nevastuic întreabă:

Salut,TPU. Cine are de vanzare bare transversale peugeot 206hdi

1
Răspunde Raportează
titangyuri
în 26 Aprilie 2012 | titangyuri întreabă:

De curand am luat examenul la sala :( acum vine traseul... eu is de fel emotionat... ce sa fac sa nu pic traseul? la ce sa fiu cel mai atent in trafic? :( HELP me!

4
Răspunde Raportează
  • 1230
  • 1231
  • 1232
  • 1233
  • 1234
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • octav005
    trimisă acum 15 ore

octav005 întreabă:

Buna ziua. Am doua boxe. Fiecare boxa are doua difuzoare identice si ca m?rime, putere si imprudenta. Ele sunt legate n paralel. Fiecare difuzor are 33w cu 12 ohmi ( specificatii ce scriu pe difuzor)....? (mai mult)
    20 răspunsuri
  • 9PM
    trimisă acum 18 ore

9PM întreabă:

Voi ce cump?r?turi va face?i pentru revelion? Merita produsele acestea 176 de lei? Sau nu am fost prea inspirat? Mai e ?i un ulei da nu l- am prins n screenshot! Normal era cu 50 de lei n plus...? (mai mult)
    18 răspunsuri
  • badriel
    trimisă acum 14 ore

badriel întreabă:

Salut! Planul meu de cariera este urmatorul: instructor de fitness cu 5- 7 clienti cu cate 3 sedinte pe saptamana (uneori 2 clienti in tandem) in urma unui curs IFBB si profesor de educatie fizica la o...? (mai mult)
    18 răspunsuri
  • Aurel100009
    trimisă acum 15 ore

Aurel100009 întreabă:

Daca nu platesti impozitul pe casa, chiar iti ia primaria casa? Te da afara din casa si ti-o ia primaria?
    13 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.584.610
  • Întrebări: 3.954.614
  • Răspunsuri: 17.664.609
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 32 minute
Ce zici de un quiz?
Dr Who

Dr Who

Ai urmarit cu atentie fiecare episod si ai trait fiecare batalie ca si cand ai fi fost acolo? Hai sa vedem cat de multe stii despre serialul Dr Who!

Start quiz
Categorii
  • 652.089 Adolescenţi
  • 55.617 Afaceri & Financiar
  • 22.875 Artă şi Cultură
  • 72.880 Auto & Moto
  • 144.263 Beauty & Fashion
  • 16.487 Benzi desenate
  • 55.113 Carieră
  • 20.366 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.385 Conversaţii