Cei mai activi useri din categoria Auto & Moto pe 26 Decembrie 2025 sunt:
Maine dau examenu auto-sala. Nu sunt o persoana care sa zici ca imi e frica sau ceva de genu, dar chiar am emotii pentru maine. Am citit legislatia, am facut teste, dar astazi cand m-am pus sa...? (mai mult)
Cine stie vreun site despre transportul marfurilor cu tirul? Vreau sa duc sau sa aduc de colo-colo marfuri, poate imi gasesc pe net acest serviciu.
Auziti, am si eu o intrebare :ce masina de familie, spatioasa si rapida stiti? Cam cat costa? Si niste likuri cu poze as vrea sa imi aratati.Plz dau funda si vot!
am si eu o nedumerire si. a luat tata un mercedes clasa e si l. a comandat si cu parktronic masina a venit din germania si urmeaza sa. i vina si cartea tehnica aveti idee de unde se activeaza...? (mai mult)
Salut cam care este viteza maxima pe care o poate atinge o honda cr 125?
Ce alte motoare stiti in genu lu' aprilia rs 125...tot de 125.
Ce atv sa imi iau la anul bmw banshann sau suzuky z-400
cine stie niste simulatoare auto bune. FUNDA
..am un atv Her chee industrial Co. Ltd ADLY moto. si daca ma plimb cu el 10 minute nu mai merge.se opreste motorul :| ce sa ii fac? i-am curatat carburatorul, alimentarea e ok.nu stiu ce are? (mai mult)
Am un aprilia amico din 93... se poate sa aiba limitator in toba pentru ca am dat o gaura in toba chiar la iesire si merge mai mare un pic si unde mai poate avea limitatore?
Am primit in dimineata asta o intrebare la care chiar nu am stiut sa raspund si v-o adresez si voua poate a fost cineva atent fiindca pe mine chiar nu m-a preocupat nici o-data ca sa fiu atent la asta....? (mai mult)
Buna! Mi-am cumparat de curand din italia un Kymco Zing125 (chopper) si m-ar interesa cat ar trebui sa platesc la RAR si pentru numerele de inmatriculare, chopperul este din 1998
Am cumarat recent barele transversale (portbagaj) pentru un Renault Scenic 2 si produc un zgomot destul de stresant la o viteza mai mare de 50 km/h si atunci cand nu e nimica pe ele. Este normal?...? (mai mult)
Din ce an e Mercedes-Benz SLK 55 AMG din TDU 1?
as dori sa ma ajutati daca puteti :am o drujba hujvarna 345, si taiam lemne si sa oprit, si nu stiu cum sa o fac sa mearga din nou bujia are scantei, ma gandesc ca ar putea fi ceva pe la alimentatie...? (mai mult)
Cant costa un nokia e72?
Cat consuma un matiz daewoo? este interesat tata nu eu :D p internet nu am gasit asa ca... funda plz mersi mult :D
Salut, o intrebare va rog: dau drumul la aer conditionat la masina dar baga caldura; ce ar putea fi? lipsa freonului? Daca da, cam cat costa o reincarcare?
PITESTI EXAMEN AUTO Vineri dau examenul auto in pitesti. Pentru cunoscatori la ce ar trebui sa fiu atent? Cum sunt politistii, ce pretentii au?
De unde pot lua niste teme pentru samsung star II; s5260? Dau funda! Multumesc anticipat!
Am si eu o intrebare :Cum se strange lantul la bmx? va rog sa ma ajutati dau fundita. Multumesc!
Vand motor CZ 125 aproape nou pret 500 ron negociabil detalii la id. ul shene_aha
Unde este reprezentanta opel in cluj?
tinand cont ca se apropie iarna si cauciucurile de iarna sunt obligatorii vreau sa intreb ce trebuie sa scrie pe cauciuc ca sa fie omologat pentru anotimpul de iarna? Trebuie cauciuc de iarna...? (mai mult)
Cam cat scad masinile iarna in tara? FUNDA + VOT pentru un raspuns bine argumentat!
Am dat scoala pe un VW Polo TDI (diesel) acum am un VW Golf pe benzina imi puteti da niste sfaturi la plecarea de pe loc / in rampa?
Imi poate spune si mie cineva, daca pentru o masina care are numere provizorii ( numere rosii) este obligatorie rovinieta? si daca da, si o iau pe 12 luni, cand o inmatriculez definitiv (numere negre)...? (mai mult)
Care este cea mai frumoasa masina din lume si cati cai putere are Bugatti Veiron?
Oare ce ii mai bun o Dacia 1300 sau un trabant :) dau funda.
Bmx are suspensie?
Ce e mai tare un ferrari sau un bugatti
vreau sa imi cumpar un motor ca acesta http://www.motociclete-de-vanzare.ro/anunturi/2_Vanzari_ Motociclete_Second_Hand/13_Kawasaki/6744_De_vanzare_Kawa saki_600zzr.html dar unii prieteni imi...? (mai mult)
In curand voi da de permis si am o intrebare: Cand bag in tr1 mai accelerez in acelasi timp cu ambreajul? Sau accelerez dupa ridicarea piciorului de pe ambreaj? Este vorba de Dacia Logan 1.4...? (mai mult)
Buna as dori sa imi spuneti o marca de masina care ajunge la 280 300kmh dar nu foarte scumpe cum e lamborghini...
Am 16 ani si vreau sa imi iau un scuter sau un cross imi puteti arata ceva? thx :) ( Funda )
Salut baieti. Mea adus unchiumeo din italia un ATV Honda de 50cc. Pana acum am circulat cu el doar pe la tara da acum ca sa sfarsit vara vroiam sa stiu daca am voie sa merg cu el pe drum public.Adica...? (mai mult)
Cum se numeste melodiile din fast five?
Cauciucurile cormoran sunt all seasons? dau funda
Cand dai examenul auto politistul te poate pune sa indici componentele de sub capota? bujii&altele?
Cam cat costa o timonerie de cielo? si o geometrie a rotilor?
Ce parere aveti de http://www.youtube.com/watch?v=0u9YP2EIvyQ eu l-am facut
Dupa ce cumperi o masina (sh). de ex.renault megane 1.6,cum sta treaba cu platile:asigurare, inmatriculare, taxe; nu prea ma pricep si as dori sa stiu mai multe.
Heiii TPU:>:* am un amik.:"> edy si vreau sa stiu ce greutate are dau fundita:))))
Am un volan pentru PC marca Cowboy cu maneta si 2 pedale (acceleratia si frana). Am incercat pe nfs world, underground si most wanted si nu functioneaza. Am umblat prin control panel si pe la usb dar...? (mai mult)
De vanzare doar in bv http://www.tocmai.ro/scuter-nou-16-miloane-1815285.html
Cei priceputi si din domeniu, imi spuneti si mie care sunt indatoririle unui copilot de curse? Vreau cat mai multe detalii fiecare raspuns este binevenit.Este greu?
Fac scoala de soferi si cand conduc in oras cateodata conduc bine ii multumit instructorul dar imed dupa aceasta o gafez ori ma duc pe unde nu trebuie ori grabesc manervrele ori imi moare motorul ceva tot...? (mai mult)
Ce viteza prinde un kart cu motor de 50cc?
am un htc wildfire dar nu stiu cum sa dau de gps nu gasesc am dat la navigation si la maps si degeaba si inca ceva unde pun jocurile in ce folder? scuze de categorie
am o intrebare, cand introduc cd. ul in casetofonul de la masina mil ia si pentru cateva secunde il citeste apoi imi da eror cd si mil da afara, nu inteleg de ce, si nici nu stiu ce casetofon...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
Mocanu1234 întreabă:
giuliaaaV întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Frozen
Ai urmarit cu drag aventurile Elsei si Annei prin Regatul de Gheata? Afla cat de bine le cunosti.