Heeeelp ieri am folosit o pasta abraziva pentru plasticele de la scuter, scria ca este pentru reinoirea plasticelor dar din pacate a ramas totul alb:| m-am chinuit 2 ore sa o dau jos:( si acum plasticele...? (mai mult)
Cat poate conduce un om pe o sosea sau autostrada / aici ma refer pana cand oboseste si trebuie sa se odhineasca? Cate ore?
Cati litrii de benzina consuma [[in general]] o mashina daca parcurge 500 de km?
Nu este vorba chiar de moto ci de bicicleta mea vreau sa o decorez cu banda izoliera si nu situ cum sa o fac sa arate cat mai frumos sa ii imbrac spitele cu banda dar cu ce culori vreau ceva ff frumos dau...? (mai mult)
Ar fi bun sa dau scoala de soferi pe logan? si un rezumat la legislatie care aveti pls
Funda! Vreau sa-mi cumpar o masina cam pana in 2000 E, sa fie micuta(nu neaparat), nu foarte veche(1995 minim), inmatriculata, dar nu orice rabla, diesel sau gpl.Astept sugestii! Sau una neinmatriculata...? (mai mult)
:( dragilor...azi mi s-a intamplat ceva la scuter... mergeam cu 20km/h si... dintr-o data... a facut un poc. E gata setu'? sau e ceva de la bujie? sau... posibil sa aiba si alte? (mai mult)
Daca pe data de 13 august 2010 termin cele 30 de ore de condus cand pot sa ma duc sa dau sala?
De cate ori te-a prins radarul politiei?
Ce acte/taxe sunt necesare cand cumperi o masina second(chiar tot ce intra aici) inmatriculata RO/neinmatriculata? Preferabil pentru ambele cazuri. Am auzit si de o taxa de aproximativ 200 euro cu tot dar...? (mai mult)
Cine imi poate spune cum pot afla catzi CP are masina mea? Motor 1800, benzina, 90Kw. Va multumesc anticipat.
Salut, am auzit pe cineva spunand ca se poate da de permis la 16 ani dar in caz ca il ei el eliberezi la 18 ani. Este adevarat? Niste informati va rog!
De ce unele marci de masini cum ar fi Pagani Zonda au 12 cilindri in V, Bugatti veyron 16 cilindri in W sau BMW 10 cilindri in V, nu puteau sa puna un motor V6 sau V8 ca la Ferarri? Care este avantajul...? (mai mult)
Care este cea mai buna masina din lume in ziua de azi?
Care a fost viteza maxima cu care ati circulat cu masina in Romania?
Azi ma oprit politia si au cerut actele! Dar de unde sa i le dau dac nu aveam nimica! Nu era pusa centura + asigurarea + revizia tehnica + permis nu am! si mi-au zis asa: du-te acasa si adale ( am zis...? (mai mult)
Imi puteti spune o masina buna(TD, TDI sau TDS) motro de la 2.3 pana la 3.0
Atv-ul consuma multa benzina? :D
Care stie vreau site sau vreo carte, de unde sa inveti lucruri esentiale despre mecanica auto?
Cum dau bunny-hop cu bmx?
Pt scuter trebuie sa faci ceva scoala de soferi? Si cum e cuatestatul acela? MS
Care sunt etapele pentru omologarea unei instalatii GPL pe o Dacie? Se poate omologa in RAR o instalatie second hand (cu acte)? Care este pretul impus de RAR pentru omologare? Multumesc!
Cand intru pe net de pe telefon nu imi ia nici un cent si nu am net din vreo oferta activata. sunt pe orange. e posibil?
Cn iim dai cont membru club penguin sau pandanda ii dau cont metin2.ro lvl 80
Bună:). Am o întrebare: ce înseamnă AFN [tip de motor] la un VW Golf 3 1.9 TDI?:) Mersi mult
A incercat cineva Mobil 1? Cum e?
Care e diferenta dintre moped si cilcomotor? Ce zice legea in privinta mopedului, iti trebuie inmatricularea? Trebuie sa ai neaparat peste 16 ani si sa ai permisul A 1 pentru moped (fara pedale)?
Cine cumpara un ford mondeo sunati la0768542187 600€
Ar interesa pe cineva sa cumpere un Opel Vectra-B?
Cum ar trebui sa procedez ca sa ies mai bine, in cazul in care vreau sa imi iau o masina.Sa o cumpar de aici sau sa o aduc dintr-o tara straina si sa o inmatriculez eu? De exemplu, vreau sa cumpar un...? (mai mult)
Am 16 ani 1.64 inaltime si 43 de kilograme. M-am apucat de cateva zile sa iau niste vitamine 9Vita-Tablete si pe prospect scrie ca oameni care fac mult efort pot lua doua vitamine pe zi.As putea lua si...? (mai mult)
Cine sunt mai destepti? Moldovenii sau romanii?
Aş vrea sa cumpăr un bmw de prin 2000, un e46 320d, adică seria 3 diesel de 2 litri, cu 136 de cai... după 10 de viaţă cred că şi-a mai pierdut el din putere. Dacă ştiţi cumva, sau conduceţi? (mai mult)
Daca, de exemplu, dau azi sala, peste cat timp ma pot duce sa dau traseul? As vrea sa il dau cat mai repede.
Ce masinuta SH se poate cumpara cu 4000e? sa fie mica si sa aiba consum la fel de mic, foarte fiabila.
Hei.:-h as dori sa cumpar un telefon. dar nu stiu de care. sa nu fie foarte sofisticaat. dar nici simplu. de ex cu clapeta. si ce culoare? una unica.[ turcoaz] dar nu turcoaz. alceva:))... si ce marca:X.? (mai mult)
Cand i dusa pompa de motorina trebuie sa se vada vreo diferenta cand i mai putin de 1/4 de rezervor de motorina la bmw?
De ce nu are sprint pana in 2500 de turati un bmw 320 d e46 an 2000
Cat costa o rulota second-hand cam de prin 1995-1998? Cel mai bun raspuns dau funda!
Chevrolet Cruze e o masina scumpa la piese?
Care este varsta minima pe care trebuie sa o aiba pasagerul de langa sofer?
Stiti ceva jocuri cu masini(adica diferite curse)nu stiu daca exista si stiu ca suna ciudat dar vreau ceva fara inregistrari caci la mine nu se primeste nicioadata sa ma inregistrez si imi trece cheful...? (mai mult)
Care masina e mai buna, ma refer ca motor si confort, siguranta, consum dintre peugeot si renault?
Buna seara am si eu o problema. Am o dacie din 96 care a cam ruginit si nu mai merg cu ea de un an, nu cred ca renteaza sa o mai repar. As vrea sa-mi cumpar un opel astra, vectra pe motorina din germania...? (mai mult)
De la cati ani pot conduce un scuter cu cc. de 50 am 12 ani si am inteles ca pe drumurile nepublice am voie dar pe cele publice de cati ani am voie?
Femeile care au avut operatie la san si acum au proteza in locul sanului sunt obligate sa poarte centura de siguranta auto?
As vrea sa cumpar anvelope second-hand pentru masina mea. La ce ar trebui sa fiu atenta cand aleg anvelopele? Stiu dimensiunile, as avea nevoie de sfaturi:)
Care este varsta minima a pasagerului pe motocicleta?
Sal vreau sa dau cursul de legislatie roman pentru scutere:) numa ca nu cam stiu unde se da ...care din voi o mai dat? cat costa si unde se da pls :)
Cum montez toba? Vreau sa imi cumpar astazi o toba BORLA pentru masina. Singura problema este ca nu are nici un element de prindere. Cum trebuie prinsa pe masina? Cu coliere metalice si cauciuc sau...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Ascorbius întreabă:
tonyc7 întreabă:
Aurel100009 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Tu stii?
Care e cel mai lung fluviu? Cat poate sari un cangur? Ce-ti poti rupe daca stranuti prea tare? Tu stii?