|

Salut...Vreau sa-mi cumpar masina anul asta, si as merge pe un BMW 320d e46.,doar ca exista doua modele de aceasta masina, una de 136CP si cealalta de 150CPsi am vazut o data pe o pagina dedicata acestui model de BMW cum ca unu din modelul respectiv este mai "pacatos" decat celalalt.

Rog sa raspunda doar cei care se pricep cu adevarat la chestia asta si daca se poate, sa fie chiar posesorul unei astfel de masini. Multumesc!

2 Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Daca vrei sa te axezi pe BMW iti recomand 318i (modelul pe benmzina) la 118 cai. Modelele diesel sunt mult mai scumpe de intretinut si piesele costa mult mai mult. Dar daca esti hotarat pe diesel iti recomand varianta de 136 de cai. Cea de 150 are fest probleme cu lantul si turbina fiind tot acleasi motor ca si la 136 doar cu modificari care pun eforturi suplimentare pe componentele ce tocmai ti le-am mentionat.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Daca e prima masina, un e46 e ok, putin cam puternic, dar ok.
Consum relativ mic la 2.0 diesel, putere mare, piese gasesti cu nemiluita, masina suporta modificări majore, e fiabila, totul pare ok. Singura problema e ca le gasesti peste tot. PESTE. TOT. Daca vrei sa iti iei (si e prima masina), ia-ti de 136. Alta problema ar fi anul. daca gasesti din 2001 in 2 uși te-ai scos, alea is cele mai jmk modele.
sper ca ți-am fost de folos

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează