Cei mai activi useri din categoria Beauty & Fashion pe 21 Octombrie 2025 sunt:
Eu nu înțeleg cum femeile de pe vremuri, gen 100 și de ani in urma, puteau să stea încalțate toată ziua cu așa încalțări ce nu mi se par confortabile? https://memery.eu/cdn/shop/products/938DAD7E-...? (mai mult)
Bună ziua! Ma scuzați dar tot pentru fete am o întrebare și rog baietii sa ignore aceasta întrebare! Am o problema și suna foarte ciudat. Mie pe timpul pubertății (sunt încă în perioada de pubertate)...? (mai mult)
Vi se pare ceva greșit ca o fata la 21 de ani sa aibă 3 operații estetice? Facute din necesitate, nu moft.
A colaborat cineva cu agentia First Models Agency Romania(Iasi)? Vreau sa mi spuneti detalii despre ea și cât ar fi taxa de înscriere
O sa mai fie la modă iarna asta ghetele albe sau nu? https://intrend.ro/49561-large_default/cizme-dama-albe-cu-siret-odenia.jpg
Sunt ochelari de vedere, un accesoriu avantajos la femei!? Bărbații, vă plac femeile cu ochelari?
Bună! Când îți pui pentru prima oară, unghii cu gel, contează dacă unghiile naturale sunt mici sau mari?
Hey, sunt trans (ftm)și am nevoie de niste sfaturi.Va rog că homofobii sa evita întrebarea asta, mulțumesc.Ma îmbrac masculin de mult timp, deci nu e o problema, despre păr...mama nu mă lăsa...? (mai mult)
Ce parare aveți de pasta de zahăr, depilatoare pentru fața? Vreau sa încerc și eu pentru firele de par închise de pe fața, dar am nevoie și de pararea altor! Mulțumesc!
Https://www.mumar.ro/epilator- facial- trimmer- flawless- skin- aparat- portabil- pentru- indepartarea- parului- facial- cu- led- baterie- inclusa- flawless- finishing- touch- alb- alaska- white.html?gclid=CjwKCAjw5remBhBiEiwAxL2M979oAXEwy7Jm1vb36hGb75TUKN_WbCmNugjqg4H02rJJ36QbxBKt9BoCyqEQAvD_BwE ..
Cum pot sa-mi trag parul facial acasa? Am destul de mult mai ales în zona frunții
Masca neagră, îmi smulge parul de pe față?
Mi-am cumpărat o masca neagra de fata pentru punctele negre. Daca o pun pe toată fața, exista șanse sa-mi rupă firele de par de pe fața si sa-mi crească altele mai groase?
Ce parere aveti despre brandul Zara? Va plac hainele de acolo? Eu am cateva haine si par de calitate si cateodata mai sunt reduceri.
Am și eu o intrebare! Cât te costa să fii frumos? Că mă interesează
Salutare tuturor, am si eu o intrebare, locuiesc in Spania (Madrid) din 2010 as dori sa invăt sa aplic botox si hialuronic doar atat.Aici in Spania ar trebui sa studiez medicina vreo 4 sau 6 ani.As ...? (mai mult)
Buna, Peste o luna sunt invitata la o nunta și nu știu cum sa îmi aleg rochia. Am tenul rozaliu dar mega deschis, ma roșesc dor in obraji. Am 1, 60…parul saten închis. As vrea sa fie rochie...? (mai mult)
Buna ziua! Am cumparat un tricou tommy dintr-un outlet si nu stiu sigur daca e original. Made in India. Este original?
Salut, a luat cineva ceva de pe https://sneaker- store.ro/index.php?route=product/special&gclid=Cj0KCQjwoK2mBhDzARIsADGbjerYkFADA0BEPJblaQOt1bSmlcnJQzehKAHucWVxKYSVwQlF8TECrNwaAi2BEALw_wcB Ma intereseaza...? (mai mult)
Salut, am o întrebare, ce înseamnă scurt pe laterale și pierdut in top? Pierdut pe laterale in top mare. Cine știe un ex: ceva o poză. Mersi!
Buna, nu mai am baza pentru unghii, ce pot folosi? Sau merge sa fac și fără baza?
Bună! Știe cineva de ce mi se rupe parul, mi se rup vârfurile? Folosesc mască de par și îmi tund vârfurile odată la 3 luni. Nu știu ce sa folosesc
Salut. Ce legi app știți pe care îl pot folosi pentru haine/bluze/ treninguri puma? Ce legit app pentru android sunt cele mai bune? Pe baza de scanare cod qr sau orice alta schemă sa vad daca sunt...? (mai mult)
Daca am aplicat pe fata zineryt pot aplica si o crema hidratanta dupa?
Recomandați-mi și mie o trusa de unghii buna!
Buna ziua! Ieri am cumpărat un fond de ten din Pupa Milano si am realizat astăzi ca nuanța este mult prea închisă pentru mine. I- am aruncat ambalajul, crezând ca va fi potrivit pentru tenul meu...? (mai mult)
Ce va place mai mult : tenișii sau bascheții (de pânză, zic)? Și ce model?
Neața, voi ce părere aveți despre converse? Am văzut multe persoane ce fac misto de oamenii care poarta așa ceva, sincer mie îmi plac.
De ce femeile cu breton sunt mai atragatoare?
Dupa ce dau parul cu placa, da, sta drept si frumos pentru un timp, dar dupa devine din nou frizzy. Daca il dau cu placa si pe urma cu fixativ o sa se rezolve aceasta problema? Sa stea drept toata...? (mai mult)
Am o prietena care si- a luat o extensie de păr, din păcate nu știu ce am făcut cu ea că s- a transformat "ca parul cainelui de la coadă ".Am băgat niște sprey de descurcat parul în ea, dar s-...? (mai mult)
Imi puteti recomanda un peeling/solutie/tonic pentru ingustarea porilor?
Cum pot să mă îmbrac la școală ca să arăt frumos?
Salut TPU! Există vreo modalitate de a îmi vopsi părul în culorile steagului gay? Dacă da, cum?
De ce undele modele care defilează pe podium, au vânătăi pe picioare sau pe mâini? Nu am găsit o explicație la asta. Și de ce au privirile acelea goale, neînsuflețite?
Ce pot să fac cu firele de păr care au crescut sub piele?
Bună, aș vrea să știu cum să îmi fac găuri la ureche fără să curgă sânge. Pot să mă dau cu apă oxigenată la ureche?
Buna,alaltaieri mi-am facut un pierce in nas, daca il scot peste 5 zile pentru o radiografie si il bag inapoi are ceva? si daca se poate ei un sfat pentru intretinerea lui
Buna! Cum pot sa arat mereu ingrijita si eleganta?
Voi aveți probleme cu branțurile la încălțăminte? La mine după o lună se aplatizează mai ales în zona călcâiul și devine total incomodă. Există încălțăminte cu branțurile altfel care...? (mai mult)
Bună ziua! Vreau sa ma exprim fetelor cu aceasta întrebare și rog băieții sa dea scroll! Fără bully băieți dar e personal de fete! Fetelor, încă de când am început sa ma epilez pe picioare...? (mai mult)
Este normal ca eu care am 15 ani sa port parfumuri de barbati spre exp Dior Sauvage sau Paco Rabanne One Million? Ratal meu spune sa port ceva mai ieftin pentru ca sunt de barbati si nu miros bine pe copii...? (mai mult)
Am si eu o intreabare, mi-am facut unghiile cu oja semi si nu imi mai place culoarea absolut deloc.Merge sa imi dau cu oja normala peste? Sau se strica? Dau funda
Buna! Stie cineva ce s-a intamplat cu deodorantul Impulse Magic Moschus? Sau daca il mai poti gasi undeva? Vad ca a disparut de pe piata.
Salut! Cum vi se par șampoanele și balsamurile pentru par de la Pruvida? Acele șampoane care sunt făcute special pentru parul vostru?
Salut TPU, am parul foarte cret si voluminos si astazi am fost sa imi filez parul si îmi sta foarte culcat si urat. Cum pot face sa isi revina si sa fie iar voluminos ca înainte?
Buna! Sunt fata si mi-am tuns parul. Aveam parul mai jos de umeri putin si m-am tuns un bob. Cam in cât timp imi creste pana pe la umeri?
E normal sa porți peruci la evenimente, in public, peste tot? Nu e o rușine?
Cu ce ținute se asortează cel mai bine aceste cizme înalte? Mulțumesc. https://zalinahwhite.com/cdn/shop/products/2_52d12fcc-2df4-4369-815a-7080d58bd500_2048x2048.png?v=1679255640
Ce credeți că folosesc vedetele pentru epilare pe picioare și mâini: ceară, epilator sau apelează la epilare definitiva?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
1onurReal1 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Ion1989 întreabă:
farcry444 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Batman
Batman, Joker sau Batmobilul iti spun ceva? Atunci, testeaza-ti cunostiintele in materie de Batman chiar acum!