| NuDauNiciunNume a întrebat:

Buna! M-am epilat cu bicul pana acum, dar recent am achizitionat granule de ceara si un aparat de incalzit. Am luat mai multe tipuri de ceara si mai ieftine si mai scumpe sa vad cum ma voi impaca cu ele, deoarece nu ma mai epilasem niciodata cu ceara. M-am uitat la multe videoclipuri sa invat sa o folosesc, dar vad ca nu functioneaza nici inghinal, nici pe picioare. Am lasat parul putin sa creasca si am aplicat in sensul cresterii, am lasat sa se raceasca si am tras in sens invers. Am exfoliat pielea inainte, dar tot nu functioneaza. Chiar nu inteleg de ce. Imi creste parul destul de repede si nu e invizibil firul de par, se vede putin, plus ca mai e si gros. Imi poate cineva cateva sfaturi? (PS: va rog sa nu imi spuneti sa trec la laser sau ipl deoarece din cauza unei probleme de sanatate nu pot)

Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| DeathOfDreams a răspuns:

În primul rând, dacă vrei neapărat să te faci tu acasă singură, asigură-te că ceara e bună (eventual să cauți să vezi mai multe recenzii la ceara respectivă). În orice caz, documentează-te foarte mult legat de ceara respectivă și și mai mult, legat de metoda aplicării acesteia. Epilarea cu ceară, mai ales când nu ai experiență, poate avea consecințe dacă nu o folosești corespunzător.

Eu mă fac la salon, cu ceară, în toate zonele. Am încercat și acasă de câteva ori, dar am reușit foarte greu, în condițiile în care am asistat la asta ani la rând și m-am uitat la o grămadă de video-uri laughing
Sfatul meu e să-ți faci o programare pentru început, să mergi ceva timp, cel puțin până rădăcinile nu vor mai fi atât de groase iar doar după, să încerci să te faci singură.

| NuDauNiciunNume explică (pentru DeathOfDreams):

Mi-am cumparat si de unde erau recenzii bune si erau si videoclipuri si am facut la fel, dar degeaba. Cred ca voi incerca la salon sa vad cum fac ei acolo si asa poate se obisnuieste firul si la mine. happy mersi de sfat

5 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

E mai gros un pic din cauza lamei, nu ai cum să ai firu mai subtțire și restul efectelor de la ceară după prima utilizare, asta se întâmplă în timp dacă continui doar cu ceară. în zona intimă e dificil rău să te faci singură, aș recomanda să mergi la salon.

| Cristinna31 a răspuns:

Dar un epilator de calitate de ce nu te-ai gândit să foloseşti?

| NuDauNiciunNume explică (pentru Cristinna31):

Am incercat dar nu ma impac cu el. Pe mine ma interesa legat de ceara happy.

| Cristinna31 a răspuns (pentru NuDauNiciunNume):

La ceară nu mă pricep pentru că n-am folosit niciodată.