| Fllorrycyka a întrebat:

am o mare problema. imi place foarte mult de un baiat, dar el e foarte timid.suntem de la licee diferite dar ne vedem in fiecare zi deoarece facem naveta cu acelasi mijloc de transport.el este de aceeasi varsta cu mine, insa este foarte timid si nu a mai avut prietena pana acum.problema este ca nu stiu cum sa fac cu el pentru ca se teme e fete si eu nu am mai abordat niciodata un baiat, deci am si eu timiditatea mea.pe mes sta putin, telefonul ii este stricat..si nu stiu cum sa il abordez.ce sa ii fac sa fim prieteni.pentru ca nu vreau sa fiu deocamdata cu el,vreau doar sa il cunosc. un sfat, mai multe.va rog dau funda.
multumesc1

Răspuns Câştigător
| Mihaii24 a răspuns:

Pai salutal...stai langa el...intraba ce face. thinking Si dupa un timp sa ii spui sentimentele fata de el. thinking Mi se pare cel mai corect.

3 răspunsuri:
| Danut_Popa_1961 a răspuns:

Incearca sa-i ceri imprumut o carte, sau sa-i spui ca nu ai inteles ceva, daca te poate ajuta cu vreo problema. Cere-i parerea in anumite domenii.Cu timpul poti aborda si alte subiecte.Dar nu-l,, forta,, prea tare.

| cei7pitici a răspuns:

E la inceput de drum cu siguranta ca si tine.Incearca sa il cunosti incearca sa ii cunosti pasiunile si felul sau de a fi.Si daca consideri ca baiatul acesta corespunde cu personalitatea ta ii poti face apropouri simple, tinel mai mult la vorba afla mai multe despre el cu siguranta daca e timid este si persoana mai sensibila si uneorii ii este greu sa faca el primul pas in cazul acesta il poti face tu.Succes

| CatalyN4 a răspuns:

E un prost dai cu tigaia in cap pana ai trece timiditatealaughing)