|

Care o urmariti pe Cristina Ich pe Instagram? Am auzit ca a dat un remediu foarte bun pentru ten si cosuri. Care este acest remediu ca nu am fost pe faza? Va rog daca stiti.

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

A descoperit remediul minune CARE I-A MERS EI. ție poate să-ți facă rău sau să dai bani și să n-ai niciun rezultat. ai probleme cu coșurile, du-te la dermatolog!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Cine sunt aceste pseudovetede si ce -s cu remediile lor, poate ea a luat lapte de cuc si i-a trecutwinking
acneea ca si afectiune este din interior, ea actioneaza din interior catre exterior, practic nicio crema din lume nu o poate vindeca, ci doar cumva sa o forteze pentru un timp sa numai iasa.
Decat sa cititi toata ziua bloguri ale slutelor din wowbizz mai bine cauta creme care contin retinoizi, prin afara pe siteuri gen ebay foloseste-le asa cum spune producatorul, te asigur ca fac minuni in cazul formelor usoare de acnee, pentru formele grave dermatologul ar trebui sa spuna ce si cum.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Cred ca "cutareasca a gasit un remediu foarte bun pentru cosuri" e o chestie care apare odata pe luna pe interent
NO SHlT
intre timp cutareasca si-a facut trafic pe Instagram si isi ia malaiu' din reclame ca d'aia s-a dat rotunda ca a RE-inventat apa calda

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Iti spun de acum ca nu stiu ce "remdiu miraculos" a descoperit, dar ca idee, nu stiu ce ocupatie are, dar nu cred ca este mai calificata decat un medic dermatolog.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează