| mateia821 a întrebat:

Cum m-as putea îngrășa la picioare? Am 1.68 si 44 kg si ma simt prea slaba. Mi se spune ca am talia foarte frumoasa si mica si sânii mari dar picioarele mele sunt destul de slabe si fundul nici el nu e atat de mare. Mai ales cand port blugi skinny se vede urat si mi-as dori sa am cel putin 46-47 kg. Sfaturi va rog?

4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

La 1.68m trebuie sa ai 55-58kg ori tu ai 44 de kg deci esti teribil de slaba (subponderala) si evident ca nu te poti ingrasa numai la picioare, deci trebuei sa manaci serios ca sa se depuna carnita peste tot si pe picioare si pe brate si pe fund.

| Frank51 a răspuns:

Asta e fix ca și problema tipică a bărbaților, "cum să o fac mai mare", răspunsul e simplu, doar dacă ți le rupi și îți lipești altele.

Dacă nu îți dorești prima metodă, mai există 2:
Să îți dezvolți masa musculară, sau să te îngrași. Atât îngrășatul, cât și acumularea de masă musculară, este proporțional, pe tot corpul.

| Corina64 a răspuns:

In zona picioarele te poți îngrășa dacă începi sa faci sala sau cel puțin exerciții acasă care te ajuta sa ți dezvolți musculatura. Găsești pe internet seturi de exerciții pentru picioare, poți începe sa faci iar cu timpul poți încerca și sala.

| Alex1322 a răspuns:

Mananci f multe dulciuri, in fiecare zi, ex 2 cicolate, finetii, miere, clatite, pe langa mancare. In 2 luni o sa fi grasa.