| Ingognito a întrebat:

De fiecare data după ce ma șterg pe cap si ma pieptăn ma găsesc pe jos vreo 20-30 de fire de păr pe jos este normal?

Răspuns Câştigător
| Matthew1995 a răspuns:

Pai alea cresc la loc, nu le pierzi pentru totdeauna, plus ca sunt sute de miliarde de fire de par in podoaba capilara.

6 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Da si oricand, nu numai in anotimpul asta. Inca este prea putin: http://www.ziare.com/......ic-1123087

| Matthew1995 a răspuns:

Zilnic podoaba capilara pierde in jur de 80 de fire de par, deci da, e ceva normal. Si mie mi se intampla asta dupa ce imi usuc parul, nu complet uscat, si apoi ma pieptan.

| Ingognito explică (pentru Matthew1995):

Da nah par o grămadă si credeam ca nu e bine; pai și dacă pierdem 80 de fire pe zi nu ar trebui sa chelim?

| Matthew1995 a răspuns (pentru Ingognito):

Pai alea cresc la loc, nu le pierzi pentru totdeauna, plus ca sunt sute de miliarde de fire de par in podoaba capilara.

| Turbo223 a răspuns:

Da,este.Indiferent ca ai parul des, rar, scurt, lung etc este foarte normal! Din cap ar fi normal sa cada chiar 100 de fire, asa aud mereu si poti cauta si tu undeva sau sa intrebi pe cineva daca nu ma crezi.In plus firele moarte vor fi inlocuite iar noi, oamenii, avem in cap CEL PUTIN 100.000 fire iar 20 cazute (care oricum vor fi inlocuite) e foarte putin. Sper ca te-am ajutat!

| RandomHuman a răspuns:

Este absolut normal, mai ales daca iti strangi parul pe timpul zilei. Atunci firele de par nu au cum sa se desprinda si raman acolo. Acelasi lucru cu dreadurile.

| xBad a răspuns:

In acest moment al anotimpului, da.