| asasin12des a întrebat:

Dupa epilarea in zona intima mereu ma irit si ma doare cateva zile. Cum fac sa nu ma mai irit data viitoare? Tin sa precizez ca sunt fata

Răspuns Apreciat de Editori
| 25girl a răspuns:

Din păcate eu nu am găsit secretul de a scăpa de iritație și durere desi am încercat toate "sfaturile" de pe net și de pe la prietene. La fel mi se întâmpla și mie când mă epilam acasă. Acum ma epilez inghinal doar la salon. Este rapid, mai puțin dureros decât ce îmi făceam eu acasa, iar iritația minima, dispare pana a doua zi.
Iti recomand sa încerci la salon, nu este prea scump... epilare cu pasta de zahar, între 50-100 lei, depinde de zona în care locuiești și de salon. 3 săptămâni nu mai ai treabă, iar iritația și durerea sunt minime. După câteva ședințe parul devine mai rar.
Eu am pielea foarte sensibilă și epilarea definitivă este o investiție prea mare pentru mine, momentan.

4 răspunsuri:
| mastadont a răspuns:

Depinde cu ce te epilezi. De la bic apar de obicei iritații așa că încearcă să schimbi metoda de epilare, folosește cremă sau mergi la salon și epilează-te cu ceară de exemplu. Mai poți să cumperi și o cremă de protecție împotriva iritațiilor de după epilare.

| Andresso a răspuns:

Stai cu pasarea goala un timp pana isi revine.

| Willis a răspuns:

Ai încercat să dai cu aftershave după epilare?
Cred că nu. Dacă bărbații își dau exact pentru motivul ăsta, la fel trebuie să fie și pentru piesa de la păsărică.
Aftershave-ul asta previne, iritația... Apoi "smell" foarte frumos.
Adică miroase și frumos.
A "primavera"?

| BoboBobo6717 a răspuns:

Aceeași problemă o aveam și eu până am dat de epilarea cu pastă de zahăr. Eu mi-o prepar acasă și mă epilez singură. Recunosc cu la început era dureros, dar acum nu mai am nici o treabă, m-am obișnuit și nu mă mai irit deloc, iar păsărica îmi e fină mult timp. Încearcă să mergi la un salon care epilează cu zahăr, nu e prea scump.