| Laurentiujr a întrebat:

Hei TPU. Unde mi-ați recomanda să fac piercing-ul?
La spital sau la salon?
La spital cât ar costa manopera?
Există vreun risc de infectare dacă acul este sigilat? Acul trebuie apoi băgat în spirt pentru un grad mai mare de siguranță?

Am uitat să precizez: am 20 de ani.
Voi unde mi-ați recomanda? La salon pentru o gaură, prețul de 100 lei mi s-ar părea cam exagerat. Voi ce ziceți? Ofer funda.

Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| vmalex21 a răspuns:

Salut.Banuiesc ca atunci cand spui piercing e vorba despre un cercel in ureche(ai postat mai multe întrebări pe tema asta).In loc sa pui atatea întrebări mai bine căutai un salon curat cu un pret decent si mergeai sa iti faci.Ti-am mai spus că iti poti face si la o bijuterie unde e destul de ieftin. Locuiesti in Bucuresti, ai de unde alege.Sa iti faci o gaură în ureche nu e mare scofala si nici chin. Dureaza maxim 2 minute.Ti-am recomandat varianta cu pistolul pentru ca e rapidă, sigura si simpla.Ce e asa de greu sa te decizi? Eu cand mi-am pus cercel am intrat în câteva astfel de magazine sau saloane, am dat peste o fata drăguță care mi-a facut cu pistolul pentru 10 euro(atât costa cercelul medicinal).Mai exista si varianta sa găsești o asistentă medicală care contra unei mici atenții sa iti faca gaura, se poate chiar si la vreun ca in medical.In cazul asta tu trebuie sa vii cu cercelul, de preferat aur sau un material antialergic.

| Laurentiujr explică (pentru vmalex21):

Ok, multumesc. Voiam să mă conving.

| vmalex21 a răspuns (pentru Laurentiujr):

Nu ai cu ce sa te convingi decat daca vrei sa iti pui sau nu? Oricum macar lucru nu e, daca nu iti va mai place il poti da oricand jos si gaura aia e aproape insesizabila.Important e să iti alegi un cercel care sa te prindă, de preferat ceva simplu si discret si sa ai grija de gaura in primele saptamani.Cureti cu apa oxigenata si ungi cu crema de galbenele. Uite aici linkul de la un salon, o gaura in locul urechii costa 50 de lei.

11 răspunsuri:
| edit28 a răspuns:

:-&
nu recomand piercinguri in niciun fel

| Laurentiujr explică (pentru edit28):

De ce nu? În ziua de astăzi sunt la modă.

| Anonim a răspuns (pentru Laurentiujr):

Nu mai impresionează pe nimeni piercing-urile. La moda e trotineta electrică.

| vmalex21 a răspuns (pentru edit28):

Pe principiul asta putem considera ca piercinguri si cerceii pusi fetelor în copilărie si putem sa spunem ca nu e recomandat.Pana una alta piercingul se face din cele mai vechi timpuri si nu e ceva permanent precum un tatuaj.

| vmalex21 a răspuns (pentru anonim_4396):

Dacă îți faci un piercing ca sa impresionezi e destul de grav. Piercing iti faci pentru tine si ca sa te simti tu bine cu el.

| Laurentiujr explică (pentru vmalex21):

Nu îmi fac piercing ca să impresionez pe nimeni. Îmi fac că așa îmi place mie. Care este link-ul la acel salon?

| vmalex21 a răspuns (pentru Laurentiujr):

Tocmai asta spuneam si eu. Uite mai jos linkul, sper ca iti va apărea.Iti voi da mai multe, dai si tu un telefon si vezi. Poti incerca si la magazinele de bijuterii care au pistol.O a treia alternativă este să găsești vreo fatuca care lucrează ca si asistenta medicala, ii dai si tu ceva, te duci cu un cercel si se va ocupa ea.
https://www.funkytattoo.ro/preturi-tatuaje-piercing/