| aneisaod a întrebat:

Hey tpu..am si eu o intrebare.Mi s-a oferit ocazia sa fiu model pentru un curs de unghii pentru o prietena cu care nu prea am vb.Am putin timp de gandire si nu stiu mai exact in ce consta, daca ar trebui sa platesc persoana care imi face unghiile si daca exista defecte legat de acest "hobby" in afara ca pot sa ies cu unghiile in toate modelele si directiilelaughing
Sunt sincer noua in chestia asta, nu am fost la salon sa-mi fac unghiile cu gel dar ma incanta ideea.
Astept parerile voastre☺️

Răspuns Apreciat de Editori
| IsabelaIssa a răspuns:

Buna! La curs se stă de fel 8 ore, pentru că atât plătește cursanta 8 ore pe zi. Asta e prima întrebare către ea, câte ore durează? Sunt cursuri slabe în care stai 3-4 ore pentru constructie Gel dar nu îți imagina că pleci cu ceva superbitati de acolo. Contează mult unde face cursul ca sa poți pleca cu unghii frumoase. Teoretic nu pleci cu ele în toate direcțiile, pentru că este trainerul de față, dar repet, depinde de școală. Trebuie să ții cont că ea va lucra ce trebuie să învețe, nu ce preferi tu. De asemenea trebuie să ții cont că trebuie să faci și întreținere la 3 săptămâni, deci să ai grijă unde mergi pentru întreținere / demontare. Atenție! Nu ți le da singură jos nici din pila, freză sau smulgere, ros etc. Îți poți distruge unghiile iremediabil.

5 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

întreab-o ce-ți face că poate îți face ceva ce nu-ți convine și după vei fi nemulțumită.
dacă te duci ca model ar trebui să nu plătești nimic dar poți întreba să fii sigură

| CoRoDa08 a răspuns:

Buna! Daca te cheama ca model inseamna ca e in practica si are nevoie de persoane pe care sa exerseze. Sunt sanse 50-50. Ar putea sa iasa bine sau sa iasa prost. Afla mai multe detalii de la ea si cere poze sa vezi ce a mai lucrat ca sa iti dai seama daca esti printre primele fete cu care lucreaza si ar putea sa iasa naspa, sau are experienta si sa o iasa totul bine.

| Glacyer a răspuns:

O întrebi pe ea dacă plătești ceva. Dar dacă îți place, te poți duce.

| alina2k18 a răspuns:

Nu, nu platesti.
Intreab-o ce forma are de facut, ca la cursuri se invata vreo 4 forme inclusiv lungimiwinking si daca tu vrei patrat scurt si ea are de facut balerina pe marimea 4 sau vreun oval care nu iti place sigur nu o sa fii incantata daca esti adepta unghiutelor scurte/medii.
Nu, nu or sa iti iasa unghiile in toate directiilewinking pentru ca acolo e si trainerul laughing
Pregateste-te sa stai ceva timp pentru ca o sa lucreze foarte atentwinking daca e vorba de o constructie pe lungime maricica poti sta si 5-6 ore laughing numai pregatirea unghiei dureaza 1 ora si cevawinking

| aneisaod explică:

15 spre 16