| xxDudaxx a întrebat:

Vreau sa slabesc 15 kg! Ce imi recomandati sa fac?

Răspuns Câştigător
| oxxy05 a răspuns:

Poi sa-ti pun ce a facut o verisoara de-a mea si a slabit vreo 40 kg in 6 luni I don't want to see. Nu a mancat paine, dimineata manca un iaurt si un mar de exemplu, la pranz o salata de legume iar seara paste insa nu dupa ora 6. Si sa faci mult sport mai ales ca acum e vara poti iesi seara pe la 10 cand se face mai intuneric cu o prietena sa alergati cel putin o ora. Ai grija si nu te infometa! Nu este o solutie asta si o sa-ti distrugi organismul. Am mai auzit si la alte persoane ca au mancat ceea ce mancau ele de obicei dar in cantitati mai mici (trebuie sa stii cand sa te opresti) dar daca vrei sa slabesti mai repede iti recomand ce am scris prima data. Mult noroc! :*

37 răspunsuri:
| xxDudaxx explică:

Precizez ca am 62 de kg

| DEBrown a răspuns:

Sex laughing
Chiar slabeste :d

| Dumnezău a răspuns:

Seppuku.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai propun salate la pranz dimineata si seara, niste exercitii fizice in fiecare zi!

Răspuns utilizator avertizat
| NoShit a răspuns:

Lasă-te de meserie.

| xxDudaxx explică (pentru NoShit):

Ce sa fac, incerc si eu ..sa speram ca o sa reusesc happy

| 21ndstillachild a răspuns:

Sa ti misti gaozu de pe scaun

| xxDudaxx explică (pentru 21ndstillachild):

Eu mi-l misc.dar in locul tau mi-as misca "gaozul" din fata calculatorului si as invata sa vorbesc limba romana.Nu stiu care dintre noi are "gaozul" mai mare

| 21ndstillachild a răspuns (pentru xxDudaxx):

Wtf,toti meltenii si au bagat net, ia zi cat te ai chinuit sa scrii corect, bai tentativo

Pentru cultura ta generala am fost olimpica la limba romana, printre altele.Si daca eu m-am nascut tentativa, tu mori speranta. Shut the hell up! Iti sugerez sa nu faci presupuneri daca nu le poti dovedi.Acest site este de a ne ajuta unii pe altii nu de a ne arunca cuvinte jignitoare.Iti sugerez sa iti inchizi pliscul daca intrebarea mea ti s-a parut absurda nu mai comenta.

Ma doare fix undeva ca ai fost tu olimpica la romana, se vede ca nu te duce capul, e diferenta mare intre a gandi ca un tocilar si a gandi locgic, pffiu

Esti idiot. Sunt eleva la mate -info inteligentule, ca sa stii matematica si informatica iti trebuie logica. Vad ca tu ai chef de cearta. Din pacate pentru tine am un calm englezesc.Te rog! Misca-ti degetelele pe alta pagina de socializare, unde "pipitele" sunt obisnuite cu limbajul tau colocvial si non-sensurile pe care le spui tu acolo.

M am convins, esti proasta

Da ma bucur de constatare! Stii cum se zice prostii au mereu de castigat.Mai bine proasta ca mine decat ca tine care nu ai gasit alta fraza inteligenta decat sa arunci mata in gradina celuilaltoh go on. Daca vrei sa te simti aprobat atunci bine ai mare dreptate. Cara-te de pe aceasta pagina acum!

Ma bucur ca recunosti,,, si alta data invata sa respecti oamenii inteligenti,,, si baga ti mintile in cap

Daa. De fapt ma gandeam sa iti ridic statuie Inteligenta Ta! Iarta tu, Maria Ta prostii tai.TU Maria Ta esti asa de inteligent incat nu pe prinzi cand cineva e ironic. Ai mila de prosti asa ca mine si fa-le un bine tarandu-ti PUTOAREA INTELIGENTA in alta parte. Multumesc, Tu, MARE INTELIGENTA A UNIVERSULUI!

Hai frate lasa ma, sincer nu suport persoanele care folosesc expresii pompoase doar pentru a demonstra ca n au capul umplut cu aer, asa ca da mi pace pana nu ti poluez cavitatea bucala cu belicozitati, pllm am inceput s o iau pe aratura ca tine, pfffiu

Doamne, nu mai taci! imi e mila de parintii tai, ca trebuie sa te auda zilnic

Esti proasta

Daca ataci replica unui prost, risti sa te trezesti cu prostul in discutie!-Nicolae Iorga
Daca stiam asta acum cateva ore m-ar fi scutit de niste discutii inutile cu tine.La revedere!

Wtfff,ai fetishuri cu nicolae iorga,,, daca ii dai apa la moara unui prost ajunge sa se creada destept!, by me

| T4ny4 a răspuns (pentru 21ndstillachild):

Shtii...sunt studenta la inginerie, asta asa ca sa ma laud si eu.Dar, sunt de acord cu tine! E cam prostuta fata asta!

| 21ndstillachild a răspuns (pentru T4ny4):

Las o in vrajeala ei

| Almássy a răspuns (pentru 21ndstillachild):

Esti banal/a

| Love3 a răspuns:

Nu mai baga in tine ca sparta.winking

| xxDudaxx explică (pentru Love3):

Mai intai citeste ce am scris ca nu bag in mine ca sparta. ca altfel aveam 80 de kg. nu 62. Daca te deranjeaza nu mai raspunde. EU nu te-am jignit pe tine.

| adelinna21 a răspuns:

Fa sport.si ai grija ce manaci.renunta la painea alba. poti sa o inlocuiesti cu cea neagra.numai manca prajit sau tip fast food.manaca mai multe supe, salata.mancaruri are nu sunt grase.si dupa ora 6 sa manaci fructe in caz ca iti vine foame.renunta la dulciuri si sucuri.bea multa apa cu lamaie.si succes!

| oxxy05 a răspuns:

Merci pentru funda! *

| xxDudaxx explică (pentru oxxy05):

Nu ai pentru ce!

| TheBlackCatLifestyle a răspuns:

Sa ai rabdare.Nu slabesti 15 kg asa Pac! O sa dureze de la sase luni la un an ca sa reusesti si ai nevoie atat de dieta cat si de sport(mult,cat mai mult). Incepi usor,reduci portiile de mancare,renunti la sucuri,dulciuri,fastfood,prajeli,fainoase, mancat tarziu si rontait. Apoi incepi sa faci sport de orice fel, de preferat dimineata dupa micul dejun pentru ca atunci arzi mai bine caloriile, poti sa incepi cu jogging, dans si mers pe bicicleta iar apoi o sa vezi ca incepi sa te prinzi cum sta treba.

| xxDudaxx explică (pentru TheBlackCatLifestyle):

Ai mare dreptate. Sunt o fire nerabdatoare. Am sa iti ascult sfatul. Sper sa ma pot tine de el. Multumesc!:*

| Shayna a răspuns:

Si eu incerc sa slabesc si in moment si am luat aminte la sfatul unei fete pentru a slabi si se pare ca da roade.Deci sa tai din meniu alimentele prajite, dulciurile chiar si sucurile. Dupa ora 6 iti recomand sa nu mai mananci absolut nimic eventual un fruct.Bea cat mai multa apa si de asemenea sa faci un sport gen alergatul care da roade mereu.Inca ceva..infometatul nu te ajuta cu nimic! Sa mananci des si putin si nu rar si mult! Sper ca te-am ajutat eu zic sa incerci pentru. ca la mine una vad ca da roade.Te-am pupat!

| Shayna a răspuns (pentru Shayna):

Doamne...ce prostie am scrisbig grin Am vrut sa scriu cu totul altceva. Fara "si un moment".

| Minzatu_Mihaela_1998 a răspuns:

Si eu vreau la fel trebuie sa merg la mare si am 45 kg sunt grasa am 12 ani

| TheBlackCatLifestyle a răspuns (pentru Minzatu_Mihaela_1998):

Nu ai cum sa fii grasa la 45 de kg, asta doar daca nu cumva ai sub 1 m (adica esti pitica, ceea ce nu cred).Dar daca vrei sa pari mai supla renunta la sucurile acidulate, mancatul dupa 7 seara cel tarziu,dulciuri,fast-food, chipsuri, mancaruri prajite sau cu sos, si incepe sa faci orice fel de miscare, sport.Bafta si ai incredere in tine!

Întrebări similare